Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
ja sa rada pridám ale nemám pevnú vôlu tak dúfam že aspoň trocha schudnem..
Na ranajky banan a pomaranc
Obed 3 varene vajicka, zeleninovy salat a na veceru asi jogurt alebo nejaky syrcek :-D
hubabuba a co si das na prvy biekovinovy den?
Noo... tak ja uz si pripravujem jedalny listok na prve 4 dni :-D
som zvedava ako to zvladnem a ci to vydrzim az do konca. Dufam ze ano :-)
nubirka v inej teme pises ze si tehotna ...ako tehotna by si drzat dietu vobec nemala....
baby ja sa pridam velmi rada :) mam 168/83kg a chcela by som takych 15kg minimalne zhodit ...snad moja pevna vola sa uz nastartuje lebo tiez je slaba :-/ tak drzim vam velmi palce aj sebe a ja by som uz najradsej isla od zajtra ale tolko uz vydrzim s vami aby sme isli rovnako s dnami :-) koncom mesiaca mam oslavu dufam ze za tie necele tri tyzdne bude aspon 5kg dole :)))
sayang23@azet.sk
suzen,myslím si,že každá z nás vie čo by mala a nemala jesť.Ale akosi sa stále neviem dostať do tých správnych koľají,keď som bola mladšia aj ja som bola štihla,ako prutik,ale teraz čo rok to pomaly kilo naviac.Čosi musim urobiť,aby som to zmenila.Skúsim uvidím.
suzen_ ved mne presne o to ide, zmenit celkovo svoje stravovacie navyky a prave tato dieta moze byt pre mna akymsi nakopnutim.
Vyskusam, ako bude na mna tato dieta vplyvat a uvidim co dalej. Samozrejme, ze chcem aj schudnut, ale v prvom rade mi ide o to, naucit sa zdravo sa stravovat a zaviest si do mojho stravovania urcity system, ktoreho sa budem drzat aj po skonceni diety.
a co tak zmenit celkovo zivotny styl a netrapit sa do konca zivota nejakymi nezmyselnymi dietami?a este takymi kde mate presne urcene co kedy mozete papat..hm?