Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 11.5.2009

deboraah

ahojte baby, je tu nejaka baba,,ktora zacina držat dietu od zajtra ? pridam sa :)) alebo niekto kto ju zacal držat teraz nedavno,hm ?:)dakujem

mariol

huba-buba podľa knižky je dobrý ten základ ako si rozdeliť deň a tie potraviny sú ako inšpirácia asi si to tak beriem ja

mariol

huba-buba no už celkom dobre teraz som si dala hrozienka sušené a už nemám hlad s tou vodou to je u mňa dobre ja som pila vodu stále a veľa...

huba-buba

Ivka:) Aj si si jedla robila presne podla knizky?
Lebo ja to nedodrziavam. V knizke hladam inspiraciu, ale mnoho jedal mi tam "nevonia", alebo nemam cas varit si ich na obed.
Takze som si v hlave usporiadala ake potraviny patria do akeho dna a podla toho sa aj stravujem.
Skusim sa co najdlhsie nevazit a uvidim potom co urobil ten prvy mesiac...
Uz nech je vodny den :-D

Ivka:)

Ahojte..no ja som s tiez dala na tuto dietku..uz som ju raz drzala a po 8dnoch som schudla 4kila..no jedla som normalne podla knizky potom som mala nejake blbe obdobie tak som s nou prestala no stale som s pokusala vratit k diete..teraz som uz na druhom dni a citim sa super..dufam,ze to pojde rychlo dolu...vsetkym drzim palčeky:))

huba-buba

Mariol ako si to zvladla? Skus papat aj nejake oriesky, tie su dost syte :-)
Ja sa stale musim nutit pit tu vodu... Nie som zvyknuta pit tolko vody a tak sa musim nutit :-(
Zajtra si dam na obed rybku so zeleninovym salatom a celozrnnym chlebikom. Rybky ja rada :-)

huba-buba

Ahoj ruzenka!
Jasne ze sa mozes pridat. Najlepsie by bolo keby si zacala od zajtra, aby sme mali rovnake dni :-)

huba-buba

Som prekvapena, ako dokaze ovocie zasytit!
Na ranajky som mala strapec hrozna, na desiatu detsku vyzivu jablkovu, na obed oriesky a teraz som zase jedla hrozno. A vobec nie som hladna :-)
Ale zase musim dohanat pitny rezim, lebo som zase pila dost malo vody doobeda :-(

mariol

Ahojte dievcata ja sa dnes zamestnávam najviac ako to ide stale pociťujem trocha hlad, ktorí zahanam všelijakým ovocím a aj vodou čistou