Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
ahojte baby na ranajky som mala bananik, na obed teraz papam 3 pomarance mam rada ovocny den kedze sa papa kazde 2 hodiny :D:D:D a ovocie je sladke mnam.... aj vam je taka zima z tej vody? mne nehorazna od kedy pijem viacej tekutin a to len cistu studenu vodu :D na caje som celkom zabudla tie ani moc nemusim...vcera bol fajn den prezila som ho v zdravi obed aj vecera spagety s kecupom, cesnakom a oreganom :) mnam a ten kusok cokoladky ...
ta dieta je super,drzala som ju v zime a po mesiaci som mala dole sest kg,bola som nadsena....zacinam s nou znova buduci tyzden,musim,ved sa predsa blizi plavkova sezona....
mozem sa aj ja pridat?
zacala som dnes aspon 10 kg by sa mi zislo dat dole.
Uz sa tesim na zajtra :-D
Mam hrozno, kiwi, jablcka, oriesky...
uz sa nemozem dockat...
Ma to hrozno laka....som si aj dnes ukradla par bobuliek :-X
Ja mam zatial za ciel zmestit sa do rifli, ktore som si kupila este kedysi davno a teraz mam problem vobec ich prepchat cez zadok :-D
Vaha pre man nie je prvorada, ale nic by som nemala proti tomu, keby som vazila tak 60-62 kil :-)
nie č ale 4.
som zvedava na ovocny den.ale to budem asi vtedy riesit tiez vyvarom.lebo inak by som to asi kazdy č den nezvladala:D
huba-buba, mas super nick...moja oblubena zuvacka:DD len skoda ze hned strati chut.
a budem spokojna aj so 7 kilami do jula..
tie tri sa stratia normalne cez leto, to tak mam vzdy:DD
Ahojte :-)
Ja som este plna od obeda. Dala som si spagety s kecupom, nebolo ich vela, ale stacilo mi.
Tesim sa teraz ma veceru, za tie 3 dni mi sladke troska zacalo chybat :-)
Dietujem len treti den, ale uz som nedockava a cakam prve vysledky :-D Mam par nohavic, ktore som kedysi zapla a teraz mi chybaju tak 2-3 centimetre tak som zvedava kedy mi budu dobre :-)
Dobre ráno sa praje vsetkym aj ja som to mal včera bez prehrešku... dnes si dám cestoviny s pikantným kečupom...
moika: ahoj mozem ta aj ja poprosim o zaslanie dietky na mail. dakujem pekne. mata29@post.sk