Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
deboraah a atam, vitajme medzi nami! :-)
Ta kapustova poleivka sa aj mne celkom zapacila na prvy pohlad. Asi ju vyskusam na buduci skrobovy den.
Z knizky mam precitane skoro vsetky tie receoty, niektore sa mi pacia, tie vyskusam a niektore zamenim za nieco ine, co sa ale bude hodit do daneho dna.
Ked som v pondelok zacinala, mala som 74,5 kg. V lete by som najradsej mala o tych 10 kil menej(najradsej by som mala 60, ale uvidim ako budem vyzerat, rpetoze si vobec neviem predstavit kolko potrebujem schudnut aby som mala peknu postavu:-D)
V podstate tuto dietu neberiem len ako prostriedok na schudnutie, ale aj ako nakopnutie, aby som sa aj v buducnosti vedela zdravo a chutne stravovat :-) Po skonceni diety stravu zrejme nebudem delit, ale niektorych zasad sa zrejme drzat budem, aby mi kila nesli naspat. :-)
Deboraah vies co ja som jedla tak ze rano som mala napriklad len banan vynechala som sice ten vyvar aj chlebik ale len v prvej štvordnovke inak potom som si dopriala na druhu etapu aj to ale nevynechala som to pre to,ze som nechcela tolko jest ale ti poviem,ze ked som zacinala mala som 75kg a po druhej 4dnovke som mala 71 citila som sa fakt super preto som aj opäť zacala no neviem ci to vydzim 90dni..mam aj tu knizku po 90dnoch je to tam trochu ine a nieco sa tam kombinuje co v prvej sa nemoze.No neviem ako dopadnem s tym zlcnikom urcite mi nasadia dietu a budem musiet prestat s touto uvidim ci to je vlastne zlčnik..Inak niektore dievcata pisali ze im stacilo ju drzat len 30dni a zhodili 10kg..to by sa aj mne hodilo no bojim sa jojo efektu..ale pisali baby ze ked prestali tak sa zacali normalne stravovat a pribrali len 2kg..ale ja by som sa chcela nejak podobne takto stravovat cely zivot..ps- som strasne zavisla na tatarskej a na vsetkom co je zakazane od malinka ma volaju kyselina..nie som nejaka silna ale citim ze som pribrala a chcem to do leta zhodit..skuste to vsetky je to super..držííííím palčeky a myslim na vas je super ze existuje aj taketo forum:)))
Ahoj huba-buba inak pekna prezývka..vieš čo varila som si len par jedal z tej knizky velmi mi napriklad chutila ta kapustova polievka v skrobovy den..inak som to tiez mala v hlave..najhorsie na tom je to,že som uz na druhom dni a zajtra idem k lekarke lebo mam asi chyteny žlčník trapi ma to uz 5rokov no neviem či to je ono ved zajtra budem vediet viac..inak skus to ja som to napriklad ked som to prvy krat drzala tak som to porusila tak burtalne ze som si na ulhohydraty dala na veceru velku pizzu so syrom a sunkov a nic som nepribrala inak je to fajn tato dietka konecne som sa naucila jest ovocie:)) huba-buba držím palčeky a určite to vyskusaj a napis mi ako ti to ide..
deborah:nepockas do pondelka????zacneme spolu,mam cez vikend absolvovat este jednu navstevu a nechcem tam vyzerat ako trubka,ktora sa vyhovara na dietu,tak co,pockas ma???ja som uz raz tuto dietu drzala,je fakt zarucena,len potrebujes oporu,takze???????????ODPIS
no ide mi to s pomocou celkom dobre dievčatka tu mame priaznivo navnadené majú aj dobre tipy na obed takže o.k.
Baby kolko meriate,vazite a mate rokov,ze drzite tieto diety?
deboraah ja ju drzim od pondelka a zajtra nam zacina druha 4dnovka