90 dnovka od 11.5.2009

marulka

ahojte babenky,ja som nevydrzala a uz som sa odvazila a 3kg dole.ale dnez odchadzam na tyzden na dovolenku,a tam bude problem to dodrziavat.tak uvidim ci nebudem zacinat zasa od zaciatku ked sa vratim.majte sa krasne a držte sa.

mariol

deboraah ahoj ja mam za sebou 4 dni a nevážila som sa ale na bruchu uz poznám že trocha opadlo som rada.... dôležité je veľa piť a a zamestnávať sa aspoň prve dni až nepociťuješ hlad... som rada že nás tu bude viac to znamená viac motivácie a nejaké recepty:)

deboraah

ahoj baby,,, ak ste schudli napr,5 kg zaprvy mesiac,, tak by som chcela vediet či to len ukazuje vaha, alebo je to aj vidiet na postave,, dakujem:)

deboraah

no ja by som už chcela zacat zajtra , už by som to nechcela velmi odkladat,,:)
,, dufam, že vydržim :) mate nejake rady ako vydržat ? .. asi sa treba len stale niečim zamestnat že ?

deboraah

Ivi,, vieš čo je to fajn že si za 8 dni takto schudla, to asi ajpreto že to zrazu uplne zmenis stravovacie navyky, ja som dietu tiež držala a s schudla som poriadne, ale teraz som prbrala spat, nie vsetko,, ale aj tak chcem ešte schudnut , naspat to co som pribrala :) lebo vtedy som to fakt poctivo dodžiavala , asi až velmi, lebo ked si teraz spomeniem, tak si vravim, že to ako si vydržala :),, budem rada ak teraz schudnem takych 5 kil,, fakt sa budem tesit a potom ešte možno vydržim aj dalej :),,,, držim palce aj tebe, aby to u lekara dopadlo, dobre :) a možno ti bude stacit ak nebuds dodržiavat celkompresne ak nebudes moct, ale len sa obmedzis v jedeni, niektorých jedal :) aj ja som rada že sa takto da pokecat :) si myslim že mi to pomože vydržat:)

huba-buba

Hmm...baby, deboraah a atam, a co keby ste to spravili tak, ze deboraah zacne uz zajtra a atam sa pripoji v utorok? Tak by vam(a aj nam) vychadzali rovnake dni

deboraah

ahooj atam,,no vies čo že ja už musim ja som si už slubila že zajtra zacnem,,lebo ja somschopna sa do pondelka prejest ešte vela :) ja som ju už tiež držala, a teraz sa už sama neviem prinutit tak preto tu hladam partacku,, budem rada ak ju budeme držat spolu,, zajtra je piatok,, ja by som to zacala, ale v pondelok ak budes chciet sa ti kludne prisposobim, hm ? :) možes mi napisat aj na denisocka5@azet.sk, to si asi skor precitam,, tak sa ozvy, pa :)

huba-buba

Ivka:) dufam, ze u doktorky pochodis dobre a bude vsetko ok :-)
Budeme drzat palce aby si mohla s nami pokracovat :-)