90 dnovka od 11.5.2009

atam

deborah:
tak ako prvy den,zvladas to???

ivka:
ako si dopadla u doktora???

brnka111O:
som rada,ze sa pridavas do klubu,ved aj ja sa chystam,ale az v utorok,aby sme mali rovnake dni,napr.s deborah,ale aj s otatnymi,takze v utorok,lebo v pondelok???

huba_buba

ja si zajtra asi dam zemiakove placky, ale este to neviem naisto.
Ach jaj, stale ma to laka odvazit sa, ale chcem este tyzden vydrzat a potom uz mozno skusim, lebo do vodneho dna urcite nevydrzim neodvazit sa :-D

mariol

ahoj ahoj dievcata ja som dnes mala na obed kuriatko co som nemala ani v plane ale stalo sa co si zajtra pripravíte?

huba-buba

Ahojte babulky!!!
V prvom rade vitam vas nove, ktore ste sa rozhodli pridat sa k nam :-)
Verim tomu, ze do leta budeme vsetky stihle kocky!!!
Ja som dnes na obed mala tu rybku s celozrnnym rozkom. Od vcera som sa na nu tesila.
Po prvych 4 dnoch sa citim fajn, mam pocit, ze uz tie kila zo mna pomalicky pojdu dole :-) Brusko sa mi zda troska mensie, ale to som sa mohla len odvodnit a tuk este zaiden nezmizol...ktovie.
Dufam, ze ak schudnem, tak sa mi nestratie prsia, lebo ani teraz ich nemam na rozdavanie a zevraj sa to niekedy stane, ze sa prsia zmensia. Tak snad sa to mne nestane. A ani ziadnej z vas :-)

atam

Ivka:drz sa u doktora,vecer sa ozvi,ako si dopadla.pa babenky,aj ja uz chcem trpiet s vami,ale este to odlozim do pondelka,pekny den nam vsetkym

atam

ahojte,tak deborah,zelam ti vela sil na prve dni,zacnem az v pondelok,ty mas vtedy ovocny den,tak ak budes chciet,tak mozes zacat so mnou znova.Albo zacnem az v utorok a vsetky budeme mat rovnake dni,hm????kolko mas tak tuzbu zhodit????No ja teda dost...a spojis to aj s nejakym pohybom???pa,drz sa