Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
deborah:
tak ako prvy den,zvladas to???
ivka:
ako si dopadla u doktora???
brnka111O:
som rada,ze sa pridavas do klubu,ved aj ja sa chystam,ale az v utorok,aby sme mali rovnake dni,napr.s deborah,ale aj s otatnymi,takze v utorok,lebo v pondelok???
pokračujem: tiež neviem co si este pripravím zemiakove placky nelubim ale môj muz ich ma rad ....
huba-buba ako sa citiš ja mám energie na rozdávanie ... tiez neviem co
ja si zajtra asi dam zemiakove placky, ale este to neviem naisto.
Ach jaj, stale ma to laka odvazit sa, ale chcem este tyzden vydrzat a potom uz mozno skusim, lebo do vodneho dna urcite nevydrzim neodvazit sa :-D
ahoj ahoj dievcata ja som dnes mala na obed kuriatko co som nemala ani v plane ale stalo sa co si zajtra pripravíte?
Ahojte babulky!!!
V prvom rade vitam vas nove, ktore ste sa rozhodli pridat sa k nam :-)
Verim tomu, ze do leta budeme vsetky stihle kocky!!!
Ja som dnes na obed mala tu rybku s celozrnnym rozkom. Od vcera som sa na nu tesila.
Po prvych 4 dnoch sa citim fajn, mam pocit, ze uz tie kila zo mna pomalicky pojdu dole :-) Brusko sa mi zda troska mensie, ale to som sa mohla len odvodnit a tuk este zaiden nezmizol...ktovie.
Dufam, ze ak schudnem, tak sa mi nestratie prsia, lebo ani teraz ich nemam na rozdavanie a zevraj sa to niekedy stane, ze sa prsia zmensia. Tak snad sa to mne nestane. A ani ziadnej z vas :-)
Ahoj baby, potrebujem 10kg dole. Dnes teda začínam s vami..
Ivka:drz sa u doktora,vecer sa ozvi,ako si dopadla.pa babenky,aj ja uz chcem trpiet s vami,ale este to odlozim do pondelka,pekny den nam vsetkym
ahojte,tak deborah,zelam ti vela sil na prve dni,zacnem az v pondelok,ty mas vtedy ovocny den,tak ak budes chciet,tak mozes zacat so mnou znova.Albo zacnem az v utorok a vsetky budeme mat rovnake dni,hm????kolko mas tak tuzbu zhodit????No ja teda dost...a spojis to aj s nejakym pohybom???pa,drz sa