Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
ja som sa dnes drzala svagrinka napiekla kolac a ja som si NEDALA!!!
tak oka priznavam svoje zlyhanie..tak dneska este raz idem a bez takychto preslapov.........uz mam za sebou skvele ranajky pomaranc a jablko, som to jedla dvoj fazovo, teda aj na desiatu, a teraz ma uz caka za chvilku obedik grilovane masicko a spargla..
tak sa drzte:DD
skoda ze je tak skaredo som chcela ist vom na bike..ale mozno pojdem aj tak
Ivka, doobedia sa neskutocne vlecu aj mne. Ja este chodim do skoly, vzdy som bola zvyknuta cez prestavky daco zjest (vacsinou nieco sladke z atutomatu) a teraz ked tam sedim bez jedla,len s flasou vody a vsetci okolo mna sa napchavaju, nie je to bohvieco, ale zvykam si :-D
Poobedia su v pohode, lebo vzdy mam co robit a nenudim sa, takze na jedlo casto ani nepomyslim :-)
Ja mam dnes skroby, robime zemiakove placky tak sa tesim uz na obed velmi.
A zajtra si upeciem tu pizzu s paradjkovou omackou co je aj v knizke.
Zrejme ano, pretoze predtym som zeleninu jedla velmi malo a ovocie len poobede. Teraz ked mam kazde rano ovocie, citim sa lepsie :-)
Dalsia z veci, v ktorych mi pomohla tato dieta zatial
Ahojte moje..no včera som bola u tej lekarky,ale poslala ma na vysetrenie pečene,sleziny,žlčníka a podobnych veci v tej oblasti..inak mam pocit,že to bude asi žlník no to z toho jedla co som furt konzumovala:)) mastne a blaaa..no baby uz zažnite..ja mám dnes ovocný den a asi ani nebudem môcť mysliet na jedlo lebo ideme nakupovať do ikei nejaku vybavu do bytu robíme halu takze tak..no mala som zatial kavu a teraz idem na cajik..neskôr si dam asi banan a inak neviem ako vy ale ja strasne milujem šprglu dokazem zjest tonu:)) takze to mi dnes asi pomoze no rozmyslam,že si dam v meste nejaký šalatík:)) včera som mala uhlo a trochu dost som to porusila ale dnes to ani nemienim porušit lebo ma ten zlcník ci co to je ošmrda no mam pocit ze dieta ako dieta je aj žlčníkova ale myslim,že tato mi nejak nemôže ublíži..no na vysetrenie idem vo stvrtok tak mi drzte palceky a napiste mi aky mate dnes den a co papkate..inak ja mam dost blbu pracu myslim casovo..robím v bare na stanici a to sa otvara od 6-22 takze si viete predstavit ked som tam cely den a drzim dietu inak sa to da ale ten cas hlavne do obeda sa mi neskutocne vlecie..krásny week inak musim ist ja sa sem este pripojim lebo chlapi ma buzeruju nech idem upratovat po malovke:(( bleeeeb nechce sa mi..
huba_buba to robia tie vitaminy...
deboraah, za mesiac uz vysledky urcite uvidis nielen na vahe, ale aj na postave.
Ja mam za sebou len 5. den, ale na bruchu uz vidim zlepsienie. Sice male, ale aj to je nieco :-)
Mariol, ja sa citim tiez fajn, vcera som vobec nebola hladna, iba doobeda troska, ale zvladla som to. Energie mam tiez kopu, predtym som byvala vecer casto unavena a teraz vobec.
deborah:
ja mam velky ciel 8-1O kg,ja viem,je to vela,ale musim....
drzala som tu dietu v zime a dala som dole 6 kg za mesiac,potom som to ale nechala, no a akosi som sa pozabudla a zacala so sa stravovat zas zle-hlavne vecer....ale urcite tato dieta je super,ak sa dodrziava,vysledok je viditelny...