Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 11.5.2009

Ivka:)

Ano máš pravdu..dakujem za podporu..počuj ja si mám dnes tie bielkoviny a mam polievočku s kuracim mäskom no neviem ci si mam dat polovicu aj na veceru lebo sa píše ze vyvar ale večer by už vývar byt nemal..neviem no som v praci a nemam nic ine len tu polievku:)) aspon sa neprejem:)) no na zajtra sa tesim mam zemiakove placky ty maš zajtra čo dnes vitaminy ci bielkoviny??

huba_buba

Ivka, z prehreskov si nic nerob :-) Ja som vcera zjedla na veceru 2 biele rozky a pol balicka jojo kyslych rybiciek.
Nebud z toho smutna, ved prave tie prehresky a vycitky svedomia po nich nas nakopnu aby sme dalsie dni drzali bez "zlyhania" :-)

Ivka:)

Ahojte kočky..no same dobroty budete papať..ja mam dnes druhý bielkovinový ..inak včera som si chcela kúpiť váhu jedna ukauzovala o tri kila menej a jedna o tri kila viac no rozumiete tomu?? tak teraz neviem ani na čom som:) mám doma váhu ale tá ma minimalne 30rokov.huba_buba gratulujem ti k peknemu výsledku:)) je to motivujuce:)) no babulky ja som to tieto prvé 4dni občas porušila je mi z toho smutna..

labu77

Jéé huba-buba tak to si ma teda povzbudila :))) a gratulujem!!

Ja som si dala ráno ovocie a teraz som si pripravila lasagne so špenátom a hubkami, len som ho musela musela trosičku upraviť.

huba_buba

Ahojte, tak prvy tyzden mam skoro za sebou :-)
Vazit sa este nehccem, ale rano som neodolala a vzala som do ruky meter. V pase mam o 3 cm menej ako v pondelok!!! Baby ja som taka stastna! :-D Uz aj priatel mi povedal, ze na mne zacina viidet zmenu :-) Tak som stastna prestastna, dufam, ze to takto pojde aj dalej :-)
Dnes som na ranajky mala kiwi, na obed si dam pizzu s nejakou paradajkovou omackou a na veceru nieco sladke, mam chut na tvarohoveho misu :-)

labu77

Zdravím,
tak včera som to trošičku večer skazila, ale dnes som dodržiavala cely škrobovy den. Ráno banán, a na obed a večeru som si dala šalát zo zemiakov a redkvičky, ktorý som na našla na idnes.cz. Trošičku som ho musela opraviť namiesto masla dať olivový olej ale celkom mi chutil. V obchode som si hodila do košíka dnes zemiakový škrob, lebo ste ma minule navnadili na zemiakové placky.
Ja som pred dvomi rokmi držala tiež túto dietu a podarilo sa mi zhodit, naozaj nadostač. A kedže sa mi blíži tridsiatka, rozhodla som sa, že sa o to pokúsim znova. Inak presne mi to vychádza do narodením, takže to mám skoro ako predsavzatie do novej etapy...
Ako sa vám darí dievčatká po týždni?

plameniak

už som vydržala tyžden zatial sa darí ale aj tak vždy tešim ked můžem kura alebo ryby.Uvidíme ako sa to ukáže po mesiaci pred dvoma rokmi som vydržala mesiac a 6 kg bolo preč.

huba_buba

Gratulujem mariol :-)
Ja som to nejako zariakla s tym, ze nebyvam hladna, lebo uz zacinam citit, ze by si zaludok nieco dal, ale tak este tu hodinku aspon do 17.tej hadam vydrzim