Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
jaaaaj krááásna Orava no zavidim ti a vlastne vsetkym co byvaju mimo Ba:)) nemozem nic povedat zle na svoje rodne mesto..ale mne staciii ked vypadnem za Ba a ten KLUD..POHODKA..nikto sa nikam neponahla..ziadne auta naval v obchodoch proste kludny ludia ste vy..moja poklona..
Ivka myslim, ze cesto na placky mozes kludne zahustit mukou, my to tak robime vzdy a chutia super :-)
Ja som z Oravy :-)
teším sa na zajtrajší škrobový den idem robiť tie placky..tie som ešte nerobila čim to mam zahustit nemozem tam dat celozrnnu muku?? lebo niekto pisal,že solamyl nie je to škodlive?? taky nazov z toho nič dobre nekuka:) huba_buba zavidim ti ten tvarohovy nanučíík inak ja som nikdy nebola moc na sladke ale akonahle drzim dietu tak mam na sladke chut uz v skrobový den..Plavanie je super..išla by som hned..ty si odkial huba_buba??
ahojte dievcata ja som si dnes obliekla nohavice a nebola som vobec v nich taka naprana ako naposledy pred dietou... dnes som si dala na obed iba rezance a trocha som ich zaliala polievkou dobre som sa najedla lebo som mala plny tanier rezancov musim sa nejako zabavit az to v nedelu nejak neporusim drzm palce vsetkym ...
Labu no ty sa aspon hýbeš pre mna je problem ten prvy krok:)) ale chodim na bike som inak s bratislavy byvam na Dlhych Dieloch inak robim barmanku a casnicku zaroven tak tam sa nebeham:)) niekedy ani najest ma nenechaju tí ludia..jasne chod von je krasne:)) zavidim vaaaam ja som v práááci:((
ach jaj, ja som ndes chcela ist plavat, ale nestiham, mam tolko veci do skoly, ze netusim ako stihnem len tie, nieto este nejaky pohyb navyse. Ale snad aspon stihnem vecer par brusakov :-D
Uz som si bola kupit tvarohoveho misu tak sa neviem dockat vecere :-D
Moja váha dnes ráno ukazovala 73kg, a presne tak ako hovoríš. Prvá dieta bola super, kila išli dole super.
Ja by som chcela aspoň 10kg, máme podobnú výšku.
No a k cvičeniu. Snažím sa chodit na cvičenie "bosu", ale ak to nestíham, alebo že je plno, tak idem do posilky. Ani tak nemám problém s bokmi a "zadkom" ako s bruchom. No otras.
Ja som už po obede a teraz idem von. Je naozaj krásne, tak to nechcem prešvihnúť.
Odkiaľ si?
Inak ked som ju drzala prvykrát tak sa mi zda,že vtedy išli rychlejšie tie kila dolu..ved uvidime sme len na začiatku no do leta musim dat dole mam doma steper co som si vyziadala na Vianoce od priatela ale moc na nom nie som..väčšinou nemam čas alebo sa bachnem do postele jak mrtoval..zajtra idem na aerobic..Labu ty cvičíš inak ja som kedysi chodila pravidelne na aerobik a velmi dobru postavu som mala normalne tehličky..ale ako som prestala tak isli aj kila..a nejaka som bola unavena a zoslabnuta..
Labu ja som dost pribrala pri prvej som schudla na 71 a teraz mam 77kg to je dost kristušáát..inak ludia mi nechcu veriť že mam tolko kil naozaj som s musela postavit na vahu aby mi uverili:)) vyšku mam 165cm..no tak na obed si dam polievku s mäskom a na veceru len mäsko a zeleninu s polievky..inak ty máš kolko ja ani neviem na kolko chcem schudnut no k 58kilečkam sa asi tak rychlo nedopracujem ale aspon tých 10kg by som chcela dať dole..a ty si ako na tom?
Ivka, ja som dnes ešte len na druhom dni :)
Ale dietu poznám, držala som ju pred dvoma rokmi a je super, len je potrebné ju naozaj dodržiavať, aj keď aké také prehrešky som mala aj ja.
Vývar by mal byť iba na obed, večer už iba masko alebo podla toho, čo máš v bielkovinách.
Dnes som sa odvážila, aby som vedela, s kolkými kilami idem bojovať. Chcem to vydržať, ako darček k narodeninám, ale to som už písalal minule.
A ako si na tom ty?
Prepáč ale možem jednu otázočku? S kolkými kilami si začínala ty?