Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
Aj ja sa na ne chystám v stredu. Už som kúpila aj solamyl, aby som do toho nemusela miešať múku.
Škoda len, že nemožem k tomu acidko :(
Ja mám dnes vitamínový deň. Dala som si banán, v zálohe mám kiwi, sušené slivky a kešu oriešky. Ešte tu mám čaj Hanassaki a biely čaj, o ktorom som čítala že mám dobré účinky pri chudnutiu.
to mata29 a čože máš dobrého v dnešný UH deň? Ja som ho mala včera a dala som si výborný zákusok. Sadli sme si na kávu a ja som neodolala, ešte že som ho mohla :)
brnka1110 držím palce ja mám dnes vitamíny bola som v Lidli a mali tam krásne jahody , včera som troch porušila vypila som asi 2deci červeného ale moc mi nebralo už sa budem držať
ahojte dievcata, nie je tu niekto kto ma dnes UH? bolo by mi lepsie kebyze mam na chudnutie partacku :o)
pocas vitaminoveho dna som mala dost nafuknute brucho takze som vyzerala este plnsie ako inokedy :o) bude asi tym, ze som nebola zvyknuta jest tolko ovocia. stava sa to tu niekomu?
Tak baby, ja vás zdravím z Prahy :)))
Noo...orava je krasna, kam sa pozriem vidim lesy a kopce :-) Jedine co mi vadi je, ze ked chcem alebo potrebujem ist na nakupy(ktore ja mam rada), najblizsie take schopne mesto je Zilina pripadne Martin a obcas je komplikovane dostat sa tam :-D Ale nemenila by som aj tak :-) Ale keby som mala byvat v meste, tak jednoznacne v Prahe.
Joj ja som ndesny den odflakla :-( nevadi, zajtra to napravim a uz sa polepsim :-(