Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
Narodeniny mám 16.augusta
Myslím, že ano, ak nie su so slaninkou :)
to si si naplanovala pekny darcek, drzim palce :o) kedy mas narodky ak sa smiem spytat?
mam dilemu, mozem si dat kapustove fliacky? maju ich v menu, si viem predstavit ake budu presladene :o)
Ale my to musíme zvládnuť, ak chceme byť krásne.
Ja určite. Musím to zvládnuť do narodenín. Dala som si to za cieľ a nerada sa vzdávam.
jooj ale v niektorych pripadoch je fakt tazke odolavat, vona jedla narobi svoje :o)
Aj ja som bola včera na návšteve, kde mi naliali víno a ja som sa nenapila, a to som sa ešte ponúkla, že im narýchlo uvarím jedno jednoduché jedlo, lebo kamoška ho nevedela a moj priateľ mal hlad. Tak som im urobila granadír marš, ktorý ja nemožem, a mám ho naozaj rada. Aspoň si pochutnali oni - ja iba voňou.
Máte niektorá z vás tip na zajtrajší obed v "bielkovinách"?
labu77 tak to veru este neviem, neplanovane sme zostali u maminy o jeden den dlhsie a nemala som potrebne potraviny z ktorych by som si volaco ukuchtila, spolieham sa na restiku od vedla a nejake ich cestoviny so zeleninkou a samozrejme vecer sa tesim na kolacik a cokoladku, uz teraz sa neviem dockat, ale musim sa pochvalit, vcera som odolala marlenku, ktoru taaak velmi lubim, normalne som na seba hrda :o))
brnka1110 dakujem, tak dufam, ze dalsi vitaminovy den uz budem na tom o cosi lepsie :o)
ak ich správne pripravíš a upečieš bez tuku v horkovzdušnej, tak tým nič neskazíš. Sú to iba zemiaky. Niečo na štýl rösti, ak ti to niečo hovorí..
nechapem dievcata zemiakove placky !!! ??? to chcete akoze schudnut??? no ved vela stastia???? radsej nieco ine vymyslite!!!! to vám akoze kto poradil??? Bukovsky???