Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
Ahojte dievčatá aj ja som už po obede pripravila som si ovocný šalát. Dnes ste sa dobre rozpísali nestíham to ani čítať, ale to je dobre aspoň nazbieram ďalšie recepty ako zvládnuť ďalšie dni. Pekný dník.
ja chodievam s priatelom na bicykel, prechadzky a obcas sa aj doma trosku pohybem
no ja mam tiez take sedave povacsine ale rada si pobeham hore dolu ked sa da... miesto telefonavania radsej zabehnem ku kolegom do kancelarie a tak... ja sa tiez uz chystam na obedik , dnes mam bielkoviny, tak mam nachystane masko so zeleninkou...
s podporou ide vsetko lahsie, ked clovek nie je sam....
tak ja som už po obede. Dala som si slivky a uvarila white tea, s nejakou citrusovou príchuťou.
Ja mám zväčša sedavé zamestnanie, ale občas aj pobehujem sem tam, že som rada, že si sadnem.
to brnka1110 aký máš dnes deň ty?
zmena v obediku, kolegynky si davaju pizzu tak som sa k nim pridala, sice bez oblubeneho syra a sunky, ale aj tak si na nu chutim :o)
pracujem na urade, takze krasnych 8 hodin sedim na zadku a tam sa mi to vsetko pomalicky uklada :o)
Tak sa budem navzájom motivovať, aj keď ty máš na to dlhší čas ako ja.
Baby musíme to zvládnuť. A koľko je vám?
Ale neplánovane. Ja myslím, že by si sa z toho mohla najesť. A v akom obore pracuješ? Nejaké sedavé zamestnanie?
tak to veru neviem, snad nie, len ci sa z toho najem :o)
to si si pekne vyratala :o)