u mna to do 16 bolo tiez len prezivanie zo dna na den a cakanie, kedy sa to vyriesi. ani som si to cakanie neuvedomovala. len som proste bola, robila co som mala a vedela. a bola som nestastna. a potom prisiel okamih, ked som si uvedomila, ze musim zacat svoje problemy riesit sama, ze to nikto iny za mna nespravi. a robila som to napriek tomu ze nazory ludi naokolo neboli take, ako moje.
moja mama si silno presadzovala svoje aj v malickostiach a kritizovala moje riesenia. bolo tam vela hadok, nebolo to lahke. som rada ze to mam za sebou. pamatam si ako mama vravela, ze by sa nechcela vratit do puberty, a ja som sa cudovala, ze preco, ved je to krasny vek. ano, ale aj tazky, kazdy z nas bojuje svoje male vojny. mam kamaratku, ta doteraz poslucha svoju mamu na slovo. nedokaze jej odporovat a mat vlastny nazor. a ostala na takej zvlastnej urovni...no ako na zakladnej, stale je to dieta, v uvazovani.
s mamou mame skvely vztah....respektuje ma. aj ked sem tam...nieco skritizuje :))) ale mne to nevadi kazda mame vlastny vkus a styl.
a v partii...nasla som skvelych ludi, priatelov,kde som sa citila ako doma, ako v kruhu rodiny. to bolo velmi dôlezité. bez opory by som to nezvládla. ja mam to stastie, ze si rozumiem s muzskou častou sveta - všetko to boli kamarati, nie kamaratky.
no a, nasla som si priatela, vtedy ked som ho prestala hladat - a laska je pre mna zivotne dôlezita vec.
drzim vam vsetkym palce, aby ste to zvladali, myslim ze ste vsetky skvele bytosti, mile, inteligentne, a potrebujete sa lubit take ake ste. pretoze naozaj ste skvele a nemate sa preco hanbit.