Ahojte, som nejako asi pozadu, rozbehlo sa to tu opat, no Zufalka, chcela som sa spytat, co by si povedala docasne na pracu na doma? [osobne velmi neviem, ake su to typy prace, ci len preklady alebo aj nieco ine] Totiz, napadlo mi, ze mozno len to, ze pre niekoho pracujes a kontaktujes tu osobu (teda idealne, keby si robila pre niekoho konkretneho) by ti mohlo pomoct prekonat blok z toho, pracovat s ludmi. Mozno na zaciatok by bola dobra nejaka forma, alebo akakolvek forma SPOLUprace, kedy s niekym pracujes, ale nemusis byt vo velkom kolektive ludi.
Za kasou to nie je nic moc, ak mas velmi silnu fobiu: moze ta to znechutit, a ako tu uz bolo pisane, nemas tam sukromie, svoj kutik. Nemas priestor skratka. A v tych hypermarketoch sa to vali na cloveka...To by ta mohlo skor zranit, myslim si, v terajsom rozpolozeni.
No, mozno neaktualny vstup, ale tak az teraz som sa sem dostala :)
PS: Vyborne, ze mas psychologicku. S nou sa venujete aj nejakym praktickym drobnym uloham alebo len rozpravate? Mozno by ste sa mohli spolu dohodnut, ze by ti davala drobne ulohy, v ramci ktorych by si sa musela priblizit k ludom a postupne by ste sa prepracovali k narocnejsim situaciam. Mozno, ak budes na tom pracovat s psychologickou (alebo teda s hocikym), budes sa citit bezpecnejsie. Drzim ale palec! Nech ta ta SF - a vsetkych tuto - necha aspon obcas vydychnut!