Ak ma clovek problem typu SF alebo hocijaky problem spaty s psychickoym zdravim/ pohodou, je velmi dolezite vediet, ktore informacie su relevantne.
Napr. nedavno bola v Bratislave ohavna vystava namierena proti psychiatrii, hlavne, ze samotnu vystavu organizovala scientologivka cirkev - sekta jedna zbytocna (radsej mlcim, ale len myslienka na ten primitivizmus a dviha ma od stolicky).
Preto je dobre si kupovat knizky, ktore su v policke o psychologii, pytat sa svojich terapeutov a lekarov, ludi, ktori tomu rozumeju. Internet je trochu zdrany, ze niekedy clovek na nieco natrafi, aj ho to povzbudi, ale moze to zavadzat a potom vznika nieco ako ,,lieky su zbytocne, a nebezpecne". Nie som za to, aby sa lieky brali stoj co stoj, ale myslim si, ze clovek preukzase skutocnu zodpovednost a zaujem o svoje zdravie, ak vyhlada a poradi sa s ludmi, ktori priamo pracuju s dusevnym zdravim.
Koniec prispevku uz som odbocila, viem, ze o to neslo, Jajka :)) Pardon! Som sa len niekam nechala uniest.
Na druhej strane, ja sama som si sem tam pocitala ja knizku typu new age alebo dokonca cosi od Osha (tiez taka ezoterika etc) a nasla som si tam inspiraciu. O to vlastne ide, len si treba dat na seba pozor:)