Preco - to s tou tvojou dcerou ze s nou kamoska uz nesedi, mozno v tom neni nic vazne, odsadla si a zase si prisadne alebo si prisadne niekto iny. Ja vidim velmi pozitivne to, ze tam vobec nejaku najlepsiu kamosku ma, a predpokladam aj nejake ine kamosky. Ja som v tom veku v skole nemala ziadnu kamosku, sedela som ticho stale na svojom mieste a tvarila som sa, ze tam ani nie som. Mala som mimo skoly cele detstvo dve kamosky, boli to moje sesternice, mozno to bolo preto, ze som s nimi bola od malicka a tak som sa pri nich nehanbila. S nimi sme sa normalne hravali. Mama mi casto hovorila ze nech si predstavim ostatne deti ako ze su to moje sesternice, ale to neslo. Vzdy som velmi chcela byt normalna a vediet sa nenutene bavit. Ked som dosla do pubertalne veku a pocuvala dievcata jak sa trapia kvoli laske, hovorila som si, chcem mat vase problemy, naozaj som po tom velmi tuzila, ja som sa na ineho chlapca nedokazala ani pozriet, nieto s nejakym chodit. Ale aj to sa casom vyriesilo, mala som aj chlapcov. Prveho tak v 17-ke.