jfd, ja myslim, ze este by som mala pokracovat s navstevou psychologa, lebo teraz mam uz skoro 4 roky prestavku, a mam teraz velmi zle obdobie, tak asi mi treba nejaku pomoc. Presne vsetko to co pises, pocitujem velmi silno aj ja. je to taky pocit samoty velmi intenzivny, ze naozaj nie je na svete nik, kto by bol rad v mojej spolocnosti. Neschopnost zblizit sa s niekym. Mat priatelsky, prijemny, potesujuci vztah.
Vsimni si, ze SF sa spomina ako choroba, nie ako povahova vlastnost. Sama neviem, co je pravda. ja sama pre seba si vzdy radsej poviem, ze je to choroba. Potom sa necitim ako niekto so zlou povahou a zaroven si poviem, ze to treba liecit.
Viem, ze pre teby by to bolo velmi tazke (viem podla seba), ale ked zacnes chodit ku psychologovi, mohla by si zacat este aspon jednu vec popri tom, (napriklad aerobic), ja mam na sebe odskusane, ze vacsi fyzicky vykon mi zlepsuje naladu.
No ja tu radim a uz asi pol roka ak nie viac sa neviem donutit ist tiez niekde, chcem zacat jogu, niekto z SF tu pisal, ze pomohla.