otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

hehe

V prvom rade som vzorny muz.A davam si bohovsky bacha aby sa tam nepridruzili city.Takze ide len o ten vasnivy sex ,nic viac...

brunca

hehe moze byt,ale my zeny to nerobime pre chvilkove poblaznenie, mozno tie mladsie, alebo ja neviem.uz sa zacinam zamotavat,si ma riadne dostal :-) vazne ja nemozem ani nechcem hovorit za vsetky zeny,len za seba ja to takto beriem a to ze to iny beru inak to je ich vec.a ty to ako muz beries ako-tu neveru.ty si zenaty?? mas priatelku??

brunca

fuu steffi tak to mas riadny vztah, normal mu povies aj on tebe ze ste sa podviedli?toto som myslela. to si vazne nedokazem predstavit.tak vidis kolko sa musim este ucit.preto si vazim kazdy nazor,vsak kazdy nas niekam posuva,nieco nas nauci.

brunca

ok hehe,ale ak ja budem mat plno prace s detskom a nebudem mat cas alebo chut na sex a ten moj si pojde zatial niekam uzit,tak akoze dakujem pekne.trosku vas v tomto nechapem.viez ze muzi beru neveru inak,nie tak dramaticky ako my zeny, ze zena ak podvedie ma na to dost vazny dovod a presne vie preco to urobila.

steffi

hehe mas pravdu clovek moze vymyslat sex neviem aky ale po 10 rokoch uz ta nevzrusi tak rychlo ten ako ked si s niekym inym clovekom tam uz je to ine a ako hovoris ked pride dieta je to ine ja mam 20 mesacneho syna a je to niekedy o zivot chodime obaja do prace maly do jasli tak mame co robit ale peniazky treba a ja som taka zena ze nebudem sediet doma a plakat ze nemame to alebo to tak preco sa aspon tymto sposob trochu nezabavit

steffi

janosik situaciu myslis ze sem tam zmena neuskodi ja to nemyslim ze teraz mat sex s hocikym to nie mam svoju hrdost a stale viem kde mam miesto a ze chcem sa tam vratit

hehe

brunca nic v zlom mas pekne teoreticke predstavy.Ale uz si ta viem predstavit ako budes experimentovat ked budes mat napr.maleho kojenca....budes rada ,ze zalahnes a nie vymyslat sex.scenare.

brunca

steffi to akoze mate taky otvoreny vztah s manzelom aj o tom jeden o druhom viete???
janosik nechces dam dake rady- mozme otvorit sex.poradnu :-)