Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
brunca ja som dnes len nahodne zabludila na tu strasnku prvy krat a len tak som klik sem klik tam a...
gumenu ancu ma?
brunca tak to je potom nie chlap ale chudak slusne povedane ani ta kamoska nie je kompletna potom , preco to urobil tak tu otazku si asi nikdy nezodpovies sama a podla mna zabudni na to hoci 5 rokov je doba a zi dalej nesustreduj sa na vztah a ono to pride samo , my ked sme sa brali so svojim manzelom tak kazdy povedal ze sa rozvedieme po roku alebo dvoch lebo ze sme mladi a blbi a ze ked nepride dieta tak vztah nema perpsektivu ale blbost drzi nam to a samozrejme su niekedy nedorozumenia ako v kazdom vztahu
hej asd ale ktora z nas bude Anicka ??? :-) sice ako citam tak uz ma
jaaj steffi vzdy ma predbehnes!
to neni zlost,nenavist ale nedovera. ved ja ich mam rada aj ich chcem :-) vsak bez nich sa to neda
Tak tak, my sme janosikova druzina
hej steffi janosik je nas-patri do clubu
brunca musis sa prekonat hoci viem ze je to tazke ale podla mna uplne idealneho partnera tak lahko nenajdes hoci ti to zelam aby si mala lepsi pohlad , lebo asi mas poriadnu zlost na chlapov
steffi uz sa bohuzial nikdy nedozviem preco to urobil a to je mozno problem,lebo som mu vazne dala vsetko,aspon som sa snazila,asi to bolo malo. myslim ze mi chcel ublizit ale netusim preco.vies mozno by to bolo ine kebyze je to cudzia zena tak to by som aj pochopila,ze stalo sa, no najlepsia kamoska? a este siel za nou domov s tym umyslom!a potom to urobili este raz ale tak aby som ich prichytila,sranda co?!
janosik ty musis byt riadne cislo mas na urcite veci podobny nazor ako ja teraz som len tak prebehla nejake temy kde si sa zapojil srandista :)))