Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

steffi

brunca pohodicka kazdy sme iny clovek neviem mozno si zazila sklamanie tak preto taky nazor my s manzelom sa vieme dohodnut a rozpravat otvorene na bud aku temu nemamme tajnosti a ludia z okolia hovoria ze sme sa naslo udajne vraj dvaja splaseni ale obaja vieme kde mame miesto a mame jasny ciel rodina a hlavne syn ktory nam ozaj robi radost strasne velku aj maleho sme si naplanovali na neskorsie a vobec nelutujeme hoci sme si vypoculi ze naco sme sa brali ked nechceme dieta hned manzelstvo je hlavne tolerancia a musia dvaja ludia vela rozpravat

hehe

Ako hovori Dr.Plzak,netreba sa nikdy priznat....Prospesna uz len v tom,ze si clovek uvedomi ,ze je rad co ma doma, alebo sa minimalne zvysi sex.apetit .

brunca

to som rada ze to tak nepraktizujes aspon jeden slusny chlap. preco by to malo byt stereotyp?ked si to stereotypom neurobis tak to nim nebude. do vztahu takisto ako aj do sexu treba vnasat neustale nove vzruchy aby sa dvaja nenudili.ak toho muza milujem tak sa pokusim urobit vsetko aby to stereotyp nebol

brunca

nehnevajte sa ale aj tak si budem stat za svojim.mozno ked sem napisem o 10rokov tak budem ako vy. ale tvoj vyrok hehe-mala nevera je prospesna-ma dost poburil, no neviem komu je prospesna.mala som tu cest,takze mozno aj preto tieto nazory.

janosik

brunca, ano, som zenaty, ale nepraktizujem to tak ako pise steffi. len som reagoval na to, ze po 10 rokoch je milovanie s tou istou zenou stereotyp.

hehe

Ja sa tiez priklanam k vasmu nazoru.Ono je to pekne mat harmonicku rodinku ale ked mila brunca zotrva aspon 10 rokov v jednom vztahu bude vediet o com rozpravame.Mala nevera je prospesna....

brunca

no ked to napisem tak si povies- no jasne!!! mlada blba a naivna :-) nie som vydata a mam 26 rokov. tak to asi preto tie nazory, ale neviem a ani si nechcem predstavit zeby som sa vydala a brala to ako ty,alebo ze by to tak bral moj muz-ale clovek nikdy nevie vsak.ak to nebude klapat no radsej by som to riesila inak-cestne,ak by to neklapalo. ale bez urazky vazne ja pisem ako to vnimam ja.