otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

steffi

brunca kazdy sme iny a vobec sa nehnevam ja sa za to nehanbim aka som pocuj ked chces napis ak nie kolko mas rokov a si vydata?

brunca

ok,kazdy ma svoj pohlad na zivot aj si ho zije podla svojich predstav.sorry ale ja som ina, nedokazem mat sex bez lasky,lebo sa potom rano nemozem kuknut do zrkadla a ako ty pises steffi ze si 8 rokov vydata,fuuu tak takto by som to urcite nebrala ako ty. ale to neznamena ze ta odcudzujem alebo co.je to kazdeho vec,co robi. suhlasim s nazorom john33

steffi

pre johnyho ooooooooooooo nie teraz tak to ze koho stretnes tak ides do postele ale zmena raz za cas podla mna prospeje vo vztahu

john33

pre steffi: Mas sice pravdu v tom,ze zijeme teraz a preto by sme si mali vychutnavat svoj zivot plnymi duskami,ale na druhej strane si myslim,ze to,co nas deli od zvierat je aj to,ze dokazeme ovladat svoje pudy a sex ,ci sulozenie,ako si to ty nazvala,nechceme brat len ako zabavku s nahodnym clovekom,ktory v nasom mozgu vyvola chemicku reakciu vzrusenia,ale ako prejav nehy a lasky,ktoru spajame s tym clovekom,ktoreho naozaj milujeme a nieco sme s nim aj prezili.Mne osobne by taky sex,bez lasky,len tak,ze momentalne by som sa nevedel ovladnut,nic nedal.Citil by som sa ako zviera.

steffi

tak ani neviem ako len som tak zbezne presla ocami riadky dannje temy a suhlasim s Rudolfom ja som zena som vydata 8 rokov zijeme 10rokov spolu mame jedno dieta 20 mesacneho chlapceka a vsetko sa da zvladat ked su dvaja ja chodim do prace a dokonca aj povyrazit si a nechapem co riesis brunca ako ze ked si niekto s niekym inym zasulozi ved to nieje ziaden prehriesok a ani to ked sa chlap obzrie za inou zenou, mozno ma teraz zrusite myslim moje slova ale je to moj nazor ZIJEME LEN RAZ TAK PRECO NEZIT:)))

rudolf

Ahoj "brunca" len nie tak zhurta, len som vyjadril svoj názor a už z toho robíš vedu. Máme s manželkou pokojný život , 3 deti, chodím do práce, nefajčím, nepijem, ovládam všetky domáce práce a neuznávam mužské a ženské práce, pretože si myslím, že každý člen domácnosti bez ohľadu na pohlavie má prispieť svojou troškou ku chodu domácnosti. Rudo