otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

pre Rudolf-no akoze tesit sa mozes ale urcite neposlem cudziemu cloveku svoju fotku a absolutne ma nezaujima kolko a ake mas skusenosti so zenami.takze dakujem.

rudolf

Ja tiež nehovorím o fyzickej kráse ale sú možnosti ako zistiť čo sa v Tebe naozaj skrýva podľa určitých čŕt a výrazu tváre. Ja som 11 rokov ženatý, pracujem 15 rokov prevažne v ženskom kolektíve, takže mám perfektnmé skúsenosti s myslením ženy a Tvoja odpoveď vôbec ma vôbec nepresvadčila o tom , že si až taká super žena ako si sa opísala Rudo. P.S. Takže sa opäť teším na to foto.

brunca

no jasne!!! sorry ale neposlem, pretoze tu nehovorim o fyz.krase ale psych. a obvykle ked vidite obal zeny tak nepremyslate hlavou ani srdcom ale cimsi uplne inym.

karco

ako vies, ze prave takato zena je ta spravna? inak aj ja by som chcel taku. taka by bola pre mna ta "spravna". ale pre niekoho ineho nemusi. sto ludi sto chuti

*danny*

muzi su od prirody lovci. na prvy pohlad nas vzdy zaujme ako zenska vyzera,na druhy aka je v posteli,a mozno potom aka je vo vnutri :-) aj ked sa s takou zenou ozenime,dlho pri nej nevydrzime a najdeme si presne taku len na hranie ktora nam nedava tazke otazky lebo ani nevie co to znamena.

brunca

slusny muz-tvoja tema bezi lepsie musim uznat,zeby to bolo v tom,ze je viac opustenych zien ochotnych odpovedat za netom ako muzov???