Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
vsak uz mam vid vcera. ale vzdy tam bude ten strach ze sa to zopakuje.taha sa to so mnou cely zivot,vo vsetkych vztahoch.
brunca tak vychrapat sa bez toho aby ti to povedal a sice neviem nic blizsie ale asi ja so svojou povahou by som ho sai povesila ja mam rada uprimnost a nemam rada ked mi niekto klame a nedokaze povedat pravdu do oci
chudatko. Drzim ti palce v dalsom vztahu. Len si niekoho najdi, lebo sama byt to nie je bohvieco.
pre steffi-hej zazila-po 5rocnom vztahu sa vychrapal s mojou najlepsou kamoskou-tak asi preto. ale ja som asi nebola tolerantna, som sa nemohla na neho ani pozriet. pre hehe-ani mi to nemusel povedat-som to citila a neskor aj dozvedela,ze to bolo vazne tak.
brunca to nie je o prekezani ty si zazila nejake brutalne sklamanie alebo nemas stastie alebo ako to mam chapat? vo vztahu musi byt silna dovera tolerancia a ked budu dvaja ludia komunikovat tak bude prevazne vsetko OK a podla mna kazdy raz zo vztahu ci muz ci zena urobi prehresok sme ludia z masa a kosti a proste su chvile ze sa to ani neda
wow steffi tak to mate vazne zaujimavy vztah,a zrejme aj dost silny ked vam to neprekaza. zaujimave,zas som sa cosi nove dozvedela.ale ved jasne ze si nemyslim ze s kazdym a neviem ake cislo,no prepac,ale aj tak mi to pripada trosku cudne.pre mna.to nechcem povedat ze ty si cudna.to nie.ked vam to vyhovuje,tak ok.
hehe presne si tie slova napisal ide len o rozkos a to sa ludksemu telu ziada ci muzskemu alebo zenskemu
brunca tak aby si bola v obraze nemysli su ze za tych desat rokov sme vystriedali neviem koko partnerov neviem cislo 3 si myslim ze nie je az take strasne a este 3x mix spolu , ano bavime s aozaj otvorene o vsetkom
janosik mas na mysli teraz co? uz sme to asi velmi tu temu rozviedli
ok,tak to je asi potom pre zenu vazne lepsie to nevediet.alebo musi byt zena velmi tolerantna,ja taka nie som.asi som velmi majetnicka a nechcela by som to takto mat vo vztahu.
tak uz z pohladu muza ak to robit tak tvojim sposobom.