Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
karco vsak preto potrebujem tu odpoved aby som mohla byt stastna v novom vztahu a ist dalej.skus ty ako chlap prosim ta,no preco by si to takto urobil ty-ak by si to aj neurobil,ale mysli ako muz- zene ktoru milujes,nic ti nechyba,s najlepsou kamoskou,planovane.
akoze v pohode,6 rokov som s nim od vtedy nebola.s tou kamoskou sa stretavam nadalej,stale je naj,aj ked jej to nikdy nezabudnem.vies ona ma trosku taky problemik-ze skoci na kazdeho chlapa,proste neda si ruku odtrhnut a nepremysla takze u nej to berem.aj to by som brala kebyze sa to stane nahodne, ale on to musel mat naplanovane, ved to mi nejde do hlavy,vies?
myslim, ze odpoved na tu otazku ti asi nikto neda, jedine on sam. ale k comu ti to bude, co ti to pomoze? volade sa tu cital, ze uz si si nasla nejakeho noveho, nie? tak zabudni na to co bolo, zit treba vpred a nie vzad.
Coze. Chudatko. Tak chod za tou "kamoskou" a jej sa spytaj. Ale to by bolo take cudne. Mozno raz na to prides sama.
nie nebol opity,obaja boli triezvi aj prvy aj druhy krat.jaj dievca ved prave,ze sa to uz nikdy nedozviem-v pondelok umrel
Tak chod za nim a sa ho spytaj narovinu. A sed tam, kym nevyvali pravdu. No tak nerozumiem, preco, ked to takto fungovalo. A bol opity pri vtedy alebo co?
asd vsetko tam klapalo celych 5 rockov zalubeny ako na zaciatku,sex no neskutocny a casto ako sa len dalo-takze si myslim ze v tom nebol problem.komunikacia tiez v poho.ziarlit nemal nikdy dovod ani ja.tak fakt neviem. ci si pripadal ze nie je pre mna dost dobry alebo co.vazne netusim preco mi chcel takto ublizit.a ja na to musim prist !!!
Brunca moja, ako ti poradit. Tym, ze na to budes stale mysliet si nepomozes, praveze ta budu depky nahanat. Bol to kreten, si myslim, ked ti to spravil. Neda sa to poradit len tak, ked nie je viac info o vasom vztahu /komunikacia medzi vami, ..../
a sa ti tu zapacilo medzi nami steffi co? musis castejsie dievca lebo v poslednej dobe to tu dako vymiera-len same problemy so sexom :-))
ved to steffi ja na to chcem zabudnut,len sa na to nemozem vykaslat a ist dalej,byt stastna v novom vztahu,kym nepoznam odpoved som chcela aby dali muzi nejake vysvetlenie preco to mohol spravit z ich muzskeho hladiska,len sa na to vybodli a radsej zdrhli. neustale sa v tom musim vrtat.