otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

asd

Brunca, uz konecne, prosim ta, prestan. Mozno sa ti teraz "v nebi" posmieva, ze aky je husty, ze 6 rokov preslo a teba to este stale stve. Co sa tyka tohto vztahu, tak na to odpoved neviem najst. Ale co sa tyka tych dalsich, tak na vine si ty, ze sa skoncili, lebo mas strach. A to si uz mohla mat davno parrocny vztah plnohodnotny.

brunca

jasne karco vsak preto potrebujem tu odpoved.aby som mohla ist dalej, jasne ze mam strach,celych tych 6 rokov ze sa mi to stane znovu,aj sa vsetky preto skoncili. lenze na tomto mi fakt zalezi a uz nechcem utekat,chcem odpoved. nie na vsetky otazky ale na tuto jednu musim.

karco

hmm mne sa to zda byt tak trochu divne. neviem, nechapem ani jeho ani tu tvoju "najlepsiu" kamaratku. keby to mne spravila priatelka tak by som rozmyslal nad tym ci som niekde neurobil chybu ja, ci jej nieco vo vztahu chybalo alebo co. do prdele ved je od toho uz 6 rokov a teba to este stale trapi/zaujima. kasli na to nemozes dostat odpoved na kazdu otazku. nerozumiem tomu ze " aby som bola stastna v novom vztahu a ist dalej". mam tomu chapat tak ze sa bojis, ze sa ti to znovu stane?

asd

Steffi, ty mas dietatko? Tak ty by si mi mohla odpovedat na otazku, na ktoru mi nikto nechce na tomto fore odpovedat. Je porod strasny alebo aky, lebo ja sa strasne bojim rodit, ale velmi, velmi, velmi sa bojim

steffi

brunca myslim ze sama odpoved nenajdes to by bolo najlepsie si to vydyskutovat s nim osobne medzi styrmi ocami, a je mi tu dobre myslim ako diskusia , dnes mi to ubehlo rychlo o chvilu aj idme uz domov z prace no este pre drobca do jasli