otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

asd,vsak ja viem ze to bol blbec,ale o mrtvych len v dobrom. aj viem ze chybu som urobit ja nemohla.so psychologom nemam co riesit,skor s chlapmi,lebo ja nemam problem-len som chcela muzsku odpoved,lebo sa v tom vasom muzskom mysleni nevyznam.tak preto. ale aspon je o com kecat.

karco

a keby aj dostanes otazku na tu odpoved ver mi, ze by ti to bolo hovno platne. kazdy vztah je iny a kazdy chlap je iny. kasli sa na to len si to sama zbytocne komlilujes a robis si zle. nie ze aj z tohto vztahu vycuvas. keby mas mat furt z toho strach tak to by si bola do konca zivota sama. a to predsa nechces. inak niekde som pocul taku peknu myslienku - ked sa niecoho bojis, dotkni sa toho.

brunca

joj chlapy dikes,aspon cosi ste vypotili,ja viem ze vas trapim blbou otazkou.
karco tento novy ma 29.ked som s tym skoncila obaja sme mali20 a od 15 sme boli spolu.ale nebola som jeho prva,takze sexu si uzil s inymi zenami.
ved ok,janosik,to chapem ze preco to spravia normalny chlapy, s cudzou zenou,ale takto...

asd

No to mas ako tie moje obedy - stve ma to, rozmyslam nad tym, zoziera ma to, ze nic ja nezozieram, ale mam strach sa ozvat - ja viem, je to uplne nieco ine, ale chcela som na chvilku odbocit od temy. Uz by si sa mala konecne vzchopit a este sa zasmiat na tom, aky to bol debilek.

janosik

no s najlepsou kamoskou svojej partnerky by som to asi neurobil, aj ked keby dala najavo, ze ma chce, tak neviem neviem.
ale vo vseobecnosti to podla mna muz spravi preto (bude to zniet asi tvrdo) ze si chce uzit sex s inou zenou. vacsinou v tom nic viac nie je.

karco

vies chlapom obcas zasibe, nehovorim ze vsetkym to nie, ale niektori maju k tomu sklony. ale je dost chlapov, ktori by to nikdy nespravili (napriklad ja). ked sa ti to stalo pred 6 rokmi tak to ste boli v podstate o dost mladsi. neviem ci som to tu dobre cital ale sa mi vidi, ze tu niekde bolo ze ten tvoj ma 29 a to je vek kedy by to uz podla mna nespravil, ak ta skutocne lubi, ale myslim ze ta lubi.

brunca

vsak ja viem asd vies rozum mi to hovori ze mas pravdu ze som sprosta ze to furt riesim a mam strach,ale vnuti ma to zerie a stale napada.

brunca

sakra chlapy nestvite ma! no povedz janosik preco by si to ty takto urobil??? ja viem ze ty bi si to asi takto neurobil nikdy ale ako chlap.sorry ale musim to riesit.to fakt inak nejde