Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
Ja viem, ze ty si nemyslela pavuka. Ja som reagovala na karca
no u nas vonku sotva 10 stupnov a este som v minisukni.ja tapa.
To bol fetak aj za vasho vztahu? Ak hej, tak potom co sa pytas, preco ti to spravil - sprosta prefetovana hlava.
asd-no pavuka som nemyslela:-))) ale hej skus sa ho dotknut zavri oci daj si ho na dlan-prijemne take steklenie a potom ho zabi :-)
Zima? Rano ked som tu sla, tak ma netriaslo od zimy - celkom fajne bolo. A teraz neviem. Tu je kazdopadne 20 stupnov - v kancelarii myslim
janosik mas pravdu a suhlasim s tebou, ale si myslim ze to je ludske
nie karco v pondelok umrel po predavkovani.to mi bude jeho mama do smrti vycitat ze koli mne.ale to fakt neriesim skor ju lutujem lebo si s nim nevedela dat rady tak je jednoduchsie zvalit vinu na mna.
Takze sa mam dotknut pavuka?
on uz nezije?
:-) jaj karco neviem ci som spravne pochopila tvoju poslednu vetu-toho sa nebojim-ani dotknut prave naopak :-)
inak ludia aj u vas je taka kosa- mi skoro daco primrzlo ked som bola vonku :-)