otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

asd-no pavuka som nemyslela:-))) ale hej skus sa ho dotknut zavri oci daj si ho na dlan-prijemne take steklenie a potom ho zabi :-)

asd

Zima? Rano ked som tu sla, tak ma netriaslo od zimy - celkom fajne bolo. A teraz neviem. Tu je kazdopadne 20 stupnov - v kancelarii myslim

brunca

nie karco v pondelok umrel po predavkovani.to mi bude jeho mama do smrti vycitat ze koli mne.ale to fakt neriesim skor ju lutujem lebo si s nim nevedela dat rady tak je jednoduchsie zvalit vinu na mna.

brunca

:-) jaj karco neviem ci som spravne pochopila tvoju poslednu vetu-toho sa nebojim-ani dotknut prave naopak :-)
inak ludia aj u vas je taka kosa- mi skoro daco primrzlo ked som bola vonku :-)