Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
vsak ja viem karco ze to neni moja vina ani to na mna neplatilo.
janosik-to este nepoznas cely moj zivotopis,ho pise asi tam hore dakto velmi kreativny,niekedy nechapem co sa mi vsetko v zivote deje.
asd-prosim ta ty zas koho chces chytat za zadok? :-)
hej robim v kancli,natlaceny ako sardinky a ten blbecek sa rozvluje v takej velkej ako hala a sam ale aj tak tu furt neni lebo naco aj tak nic nevie,tak je aspon klud.on len tak rano pride nahuka a dovi. rifle nosim,normalne by skusil nieco ze nemozem. k tym obedom- som si svojho tak vycvicila ze ked chce aby som mu sla daco kupit na jedenie,kupim vzdy aj daco sebe :-)
brunca - to karco preto tak mudro pise, lebo mal obed. Len ja neviem, co napisat, lebo po obede ani chyru ani slychu.
to je uplna kravina s tymi drogami, clovek ich neberie kvoli nejakemu dovodu, proste mu zachutia a je to.
karco ale inak krasna a mudra veta- to normalne takto potis na obed take mudre veci? ja len rano a potom to ubuda ubuda a vecer uz ani neviem ako sa volam a kto som :-) mas asi lepsie baterky nez ja. ale este dakujem chlapy ze ste nezrdrhli a pomohli.
to ze zomrel na predavkovanie je jeho problem a nie tvoja chyba. kde bola jeho mamicka ked videla, ze berie drogy a nedonutila ho ist na liecenie.
A co ho mam chytit za zadok?
brunca, tak on nakoniec umrel? to je dost brutal, tieto tvoje zazitky.
steffi, diky za podporu :)
Minisukne teraz? Ale chlapci sa potesia. Len tvoje zdravie nie. A ozajky - ty robis v kancelarii tiez? Tak by som chcela vediet, ci nosis do roboty aj rifle - lebo to nie je take typikos kancelarske oblecko
nie asd,on len potom s tym zacal ked som ho nevzala spat a neodpustila mu to,aspon to tak tvrdil on aj jeho okolie,ze koli mne.ale to ma netrapilo.psych. vydieranie na mna neplatia.
no to ja neviem ci si ju pochopila spravne :). ta posledna veta sa inak hodi aj pre asd kedze ma strach vyskocit na sefika kvoli tym obedom. ano je aj tu poriadna zima ako v madhauzene, ci ako sa to pise.