otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

joj teraz idem narobit chutky karcovi a janosikovi-hej minisukna jasne ze mam pancuchy ved to by som neprezila a vysoke cizmulky. som sa skoro do prace nedostala cez ten dav co sa na mna vrhol :-) hej jedna kolegyna tu na mna zazera od rana a nebavi sa so mnou, asi chcela byt krajsia-no ona to radsej nerobi lebo na nu by fakt skocil a ja si to mozem dovolit.inak akoze chybicky mozu hladat,ja ziadne nemam aj ked mam tak si ich nevsimam tak zeny maju z toho nervy,lebo kazda tu stene aka je tucna,aky ma velky zadok, male prsia-boze toto mi ide na nervy tieto zenske problemy.

asd

To najvacsi uchyl v nasej obci je mojej kamosky rodina a na narodky jej kupil eroticke spodne pradlo - mozno ti tiez da sefik na vanoce a budes v tom machrovat pred sefikom az do vecera

asd

A mas dake pancuchy pod suknou, ci silonky? A cizmy? A slintaju aj ini chlapi /ak tam su/ a zeny zavidia a obzeraju si ta, aby nasli dake chyby a mohli ohovarat

brunca

jaj ludia mi sme tu asi vsetci jedna krvna skupinka, sa nas zislo takych rovnakych:-) a ja ze to len ja som taka na hlavicku :-) no on moze len slintat nic viac-lebo mi je rodina :-) ale uchyl je to riadny tak ma vystavuje pred svojimi kamosmi-prascami,ako nejaku...

asd

brunca - karco pisal, ze ta posledna veta /ked sa bojis, chyt to/ plati aj pre mna /akoze sa bojim staremu povedat o obedoch/, tak som sa pytala, ci mam starca za zadok chytit.

karco

no som proste genialny :)). ale nie to len obcas tak trochu mudrujem. ved som chcel poradit tak som musel nieco mudre napisat. a ty si si dala minisuknu? tak to bude ten tvoj sefino zase slintat, ked sa hentak obliekas. a to este v takejto zime. to potom vyzera ze to robis kvoli nemu.:)))