Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
brunca:CO? to je nejaka novinka.
brunca - nepoznam to, ale staci mi, ze ma chce moj priatel. Nestaci - kazdy sa chce pacit
Cigani nosia take pindzove farby, takze budes v nom svietit a prave teba budu prvu za zadok chytat :)
A uz prestan s tou malou, kolko mas rokov?
hej asd- poznas toto- ked chces vyzerat sexi aby ta chlapy chceli- tak mysli neustale na sex !!!
vitaj aj ty karco aj teba pekne privitam. vsak hej chlapci hadam nas s asd ochranite. hej kde si mala? :-) co mate nove? u nas je fakt brutalna zima,este aj v kancli sefik setri na kureni tak som si zobrala jeden z tych svetrikov aby mi nebola kosa :-) fuj ale fakt hnusna farba,taka ciganska-aspon ma nebude nik obtazovat :-)
no moze to byt celkom prakticke, ale nie je lepsie ked mas viac druhov oblecenia? lebo to potom moze vyzerat ze stale chodis v tom isto.
johna sa netreba bat, sme v presile.
No ty premyslas hlavne nad sexom - takze myslis ako chlap :)
no nazdar janosik uz si nam chybal,vazne!kde je karco?
ved ok janosik ale oni si to kupili v styroch farbach!!! ja mam asi fakt myslenie ako chlap aspon v urcitych veciach,akoze nad takymito blbinami nepremyslam
bacha aby nenabehol johno
Ale janosik nosi len oblecko z platna a opasky vybijane :)
podla mna dve rovnake veci su celkom prakticke, nemusis rozmyslat co si das. ja mam niektore veci dvojmo, aspon nemusim tak casto prat