otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

asd

Cigani nosia take pindzove farby, takze budes v nom svietit a prave teba budu prvu za zadok chytat :)
A uz prestan s tou malou, kolko mas rokov?

brunca

vitaj aj ty karco aj teba pekne privitam. vsak hej chlapci hadam nas s asd ochranite. hej kde si mala? :-) co mate nove? u nas je fakt brutalna zima,este aj v kancli sefik setri na kureni tak som si zobrala jeden z tych svetrikov aby mi nebola kosa :-) fuj ale fakt hnusna farba,taka ciganska-aspon ma nebude nik obtazovat :-)

karco

no moze to byt celkom prakticke, ale nie je lepsie ked mas viac druhov oblecenia? lebo to potom moze vyzerat ze stale chodis v tom isto.
johna sa netreba bat, sme v presile.

brunca

no nazdar janosik uz si nam chybal,vazne!kde je karco?
ved ok janosik ale oni si to kupili v styroch farbach!!! ja mam asi fakt myslenie ako chlap aspon v urcitych veciach,akoze nad takymito blbinami nepremyslam
bacha aby nenabehol johno

janosik

podla mna dve rovnake veci su celkom prakticke, nemusis rozmyslat co si das. ja mam niektore veci dvojmo, aspon nemusim tak casto prat