Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
No ste sa pekne na mna vybodli. Pustim si aspon Dream Theater.
Co ste uz naozaj pokapali?
myslim ze to je nepodstatne aka tema sa prebera zaklad je ze brunca je spokojna adostala aspon ake take odpovede majte sa idme uz domku mozno sa tu zajtra stretneme
Ja nie som hladna - staremu som makovnik zjedla. Chcela som sampon
len si chod nie ze umries od hladu aj chalaní si dali pauzu.tak neskor.
Tak si nejdem nic kupit, ked prisla brunca
Dobre, ja si idem daco kupit. Ale toto ma napadlo - ze ja sa najem na ranajky /2 krajce chleba - to je taka klasika u mna a kopec salamy musi byt/ a potom v robote /kedze stary mi nic nedava na obed/ nejem skoro nic,lebo z domu sa mi nechce ripat sem /len ak daku dobosku/sefovi makovnik spapam/, a neviem v com mala byt pointa, ale uz ked som to popisala, tak to nevymazavam
tak som konecne spat.ostal tu este niekto???
nie aj s tebou ide dobre rozhovor, len sa volako minaju napady. a mne uz z toho zacina trochu hrabat. dam asi na chvilu pauzu.
No konecne, som si uz myslela, ze ste sa na mna vybodli. S bruncou vam ale ide rozhovor lepsie :(