Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
Tak potom chapem preco 4 - pre kazdeho v aute
aspon nemusis kupovat vestu, staci ti sveter.
Co? Tak to uz prehnala - myslim s tou farbou toho svetra.
:-))) asd! no vyzera to presne ako reflexna vesta do auta aby aj chlapci mali prehlad,ze aka farba.
Asi bude brigadovat ako poulicna lampa v tom svetri
karco to neni novinka,to vazne funguje,vy to nejak citite ci co. vsak ked sa pozriem na chlapa a pomyslim si..teba by bolo...:-) tak vydim reakciu!
asd-hnusne zlta - neviem na co jej to bude
ked chces vyzerat sexi aby ta chlapy chceli- tak mysli neustale na sex !!!
toto je novinka
Ja mam 19. Takze si tu najstarsia, xixixi, starena - zartujem. Tak ti poviem, ze ma to nevytaca, lebo ked mam Dream-ik pusteny, tak ma nic nevytoci, ani keby mi stary mlaskal s mojim obedom do ucha. A aka je to farba? Mne sa pacia take kriklave farby, napr.
karco co myslis?
ja mam 26 a ty? paci sa mi ako ta to vytaca. no neviem ci ma niekto v tomto nechutnom svetriku chyti za zadok,lebo ho to riadne oslepi tak neviem ci sa spravne trafi :-)))