Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
nie ta tvoja tema je tiez dobra :))
Ale dufam, ze tema "kto ste, co ste, dajte rady dake" nie je v skupine tych "este blbsich", ci?
Aj ja som chcela reagovat na john30 ci kolko, ale vidim, ze je to uz bezpredmetne.
no vlastne hej, maly preklep.
chlapci to nerieste,ked sa nedokaze zapojit tak ho to stve,vzdy sa tu najde daky provokater.
hej karco sorry ale maly detail-nezalozila som toto forum,len tuto temu. a myslim ze ked sa riesi velky zadok male prsia tak je to o zdravy a niektore temy su tu este blbsie,takze ziadny problem.
ked som to pisal tak som este nevidel co si napisala brunca.
sranda, zhoda. :))))
toto forum zalozila brunca tak si myslim, ze sa moze bavit o com chce. a kde je napisane ze sa musis bavit o tom co je uvedene v teme. a je tu jedno riesenie, ked sa ti tu nelubi mozes odist.
john33, ved hadam ak sa jedna tema nebude tykat zdravia, tak to tak vadit nebude.
john33 tuto temu som zalozila ja a mozem sa na tejto teme bavit o com chcem a s kym chcem.nikoho neoberam o radu.tak ked sa ti tu nepaci chod na inu temu.ok?