Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
ja uz cakam kedy bude 12 a idem prec dnes sa mi nehce, a ti ludia mi dnes idu na nervy
steffi vitaj medzi nami,tak daj daku mudru temu ktoru budeme moct rozvinut lebo mne to dnes uz vazne nepali.a ty ako?
ahoj vidim ze dnes ozaj debata o nicom
tak dufam ze stary coskoro vypadne lebo je tu na tomto fore dnes nejaka nuda.hadam dobehnu aj chlapci karco s janosikom a daju daco mudre v piatok. lebo dnes mi to uz fakt nemysli.
hej som blond ale len na hlave :-) aj to neni prave-myslim na tej hlave.
uz ide stary. do frasa
Ozaj brunca. Ty si pisala, ze si blond? Ja som zas cierna.
Mama ma bola kuknut vcera v robote. Isla som umyt riady a ona to na neho vybalila tak zacal, ze sa o tom s uctovnickou bavili, ze bud mi daju stravne/formou stvrtrocnej odmeny. No neviem - ako je to s odmenami /je to povinne davat ich, ci?/ a ked som bola v skusobnej, to ako nemam narok na stravu? Az ked robim akoze uz nie v skusobnej?
tak len nevymyslaj,dobry chlapy co nas miluju z neba nepadaju,vid mna. mne trvalo 6rokov!kym som ho nasla,alebo nasiel on mna. no dnes nemam minisukni a je teplo ako na potvoru.uz si to vybalila na stareho?
Vobec nie podobne, brunca. Moj priatel je vysoky, ma tmave vlasy a chudy a ten druhy ma tmave vlasy a chudy, ale nie vysoky - to vyzera, ze skoro rovnaky, az na tu vysku, ale nie su vobec rovnaky. Aj tak svojho priatela lubim nadovsetko, tak neviem, co vymyslam.
fajn fajn,dnes je tu aj vcelku klud,som si nakupila za firemne peniazky,mandarinky a cajiky tak vyzieram a nudim sa pri nete.este ze si tu ty asd.chlapci sa na nas vybodli. a ako vyzera tvoj priatel a ako ten co sa ti paci?podobne?