otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

hej mala :-) ruky nie ruky su velmi dolezite!ako budem s vami komunikovat a robit niekomu prijemne veci :-)co si staremu vypila daco kvalitne?
hej bohuzial su u nas konkretne dve teraz sa tu chvalia a tesia som ich dobre zrusila lebo natesene vraj pod sa pozriet a ja ze-ved su rovnake,na co vam to bude a este aj hnusna farba :-))) jaj maju ma tu radi

asd

Aka mala? Ti ruky dolamem :))))) Ked som isla do obchodu, skoro ma zdrbkalo zo schodov a mala som stastie, lebo ja veselo cez cestu krizom-krazom a teraz kukam z okna a traja mestsky veselo na prechadzke

brunca

no ty si fakt dobra-ty si pustas v praci Metal??? :-)))) jaj som sa nasmiala.mne tu reve radio. aspon nepocujem suslat kolegyne,zas rozoberaju modne trendy a ci nemaju velke zadky v novych sukniach jasne ze maju-tak mna sa radsej na nazor nepytaju.karco vies co nikdy nepochopim?naco je zene rovnaky sveter vo viacerych farbach? :-)

brunca

caute ludkovia,oddychnuty???
hej mala-asd,co sa tu rozkrikujes? a este v mojej teme? :-) si si tu pisala chvilku sama so sebou ako citam :-) to poznam.