Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
Tak to ta musia riadne nemat radi, xixixi. A pijem tu stale cistu vodu, aj doma.
hej mala :-) ruky nie ruky su velmi dolezite!ako budem s vami komunikovat a robit niekomu prijemne veci :-)co si staremu vypila daco kvalitne?
hej bohuzial su u nas konkretne dve teraz sa tu chvalia a tesia som ich dobre zrusila lebo natesene vraj pod sa pozriet a ja ze-ved su rovnake,na co vam to bude a este aj hnusna farba :-))) jaj maju ma tu radi
to nepochopim ani ja, ale to bude asi tym ze nie som zena. proste mam ine zmyslanie
To su aj take, co si kupuju takto?
Aka mala? Ti ruky dolamem :))))) Ked som isla do obchodu, skoro ma zdrbkalo zo schodov a mala som stastie, lebo ja veselo cez cestu krizom-krazom a teraz kukam z okna a traja mestsky veselo na prechadzke
no ty si fakt dobra-ty si pustas v praci Metal??? :-)))) jaj som sa nasmiala.mne tu reve radio. aspon nepocujem suslat kolegyne,zas rozoberaju modne trendy a ci nemaju velke zadky v novych sukniach jasne ze maju-tak mna sa radsej na nazor nepytaju.karco vies co nikdy nepochopim?naco je zene rovnaky sveter vo viacerych farbach? :-)
caute ludkovia,oddychnuty???
hej mala-asd,co sa tu rozkrikujes? a este v mojej teme? :-) si si tu pisala chvilku sama so sebou ako citam :-) to poznam.
Nie Dream Theatre ale Theater - skupina super super super /daky progresivny metal ci co, ale tlakeri su riadni/.
co je to Dream Theatre?
Ale uz ma stvete, to co ma znamenat?!!! Za pocitace, ale uz aj!