Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
Starec na chvilku vypadol, super. Ved viem, ze to, ze s niekym chodim, neznamena, ze ma nebude pritahovat iny. No a inac ako?
hej mala co je s tebou?uz si to povedala tomu blbeckovi o tych obedoch???
tak uz som tu mala :-) pocuj nevolaj ma stara-jasnacka!? :-) ja sa tesim uz na dnes vecer-plny lasky.zas to mam lepsie ako ty,ty musis cakat az do zajtra.no lubit sa ti moze hocikto,ale musis si uvedomit koho lubis a kto lubi teba a kde je tvoje miesto.
No uz hadam pribehne za chvilku brunca, uz bude 9, ze stara?
Vidim, ze janosik si beha po inych forach a na nas kasle.
Joj, ludia. Poradte mi, co mam spravit, aby mi tento den ubehol strasne rychlo? Neviem sa dockat zajtrajska - konecne s priatelom. Vecer ani nezaspim od radosti, ze uz budem s nim zachvilku.
A mam este jeden problem. Celkom sa mi lubi jeden typek a som rada, ked ho stretnem, ale ja nechcem, aby sa mi tak pacil - no co mam robit?
Dobre ranko vospolok, ako?
cawes. tak nabuduce. ja si davam pauzu. lebo furt pisem ze uz koncim, ale stale som tu a cumim na monitor.
ja som hladna :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((
asd dobre sa chytas :-)))
uz budem musiet ist aspon ma nic nezrazi :-) ale nie ozaj nepojdem v tomto hnusnom svetri domov. bolo mi s vami fajn ludkovia tak si vas tu zas raz najdem.pa