otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

brunca

dik pete za nazor.mas pravdu a dam ti aj odpoved na tvoju otazku- mna este ziadny slusny muz nechcel,len sami magori.az na tohto posledneho a toho som si hned uchmatla.takze tak-slusneho chlapa rozoznam.

pete

Brunca, cau, akurat som ti pisal do depkovskych kociek. Vidis a nasiel som ta aj tu. No tak davas podobnu otazku ako slusny muz??? Ja ti poviem preco, respektive ako to je. Ak postavis vedla seba dve rovnako vyzerajuce zeny dvojicky, pricom jedna je verna, citliva... a druha pravy opak, tak si vacsina muzov vyberie tu dobru, ja by som si aspon urcite. Ale ak je jedna z tych dvoch skareda a dobra a ta druha pekna a zla, tak vtedy nastava problem. Mladi ludia maju hormony a tie ta zial nepustia. Okrem toho mila brunca, povedz kolko slusnych chlapov malo o teba zaujem a ty si ich odmietla,lebo sa ti nepacili. Je to presne tak ako u vas.

asd

Brunca zachvilku domov, co? Ja tu musim trcat minimalne este 2 hodiny. A to si mi dala teda dobru radu, ako urychlit tento den - vysmech, ze ty budes s tym tvojim uz dnes. Tak ti dakujem :) Keby si vedela, ako mi chyba strasne :(

brunca

hej steffi mozno po vikende-budem mat zas raz nejaky neriesitelny problem-ako vsetky moje :-) tak sa potom zapoj,ok?

brunca

sorry steffi ale to nenapisem.
ved to ze ani mne nic nenapada, co uz nemam ziadne problemy? :-) az mi je to divne tak sa snad nic nevyskytne.