otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

karco

john33: absolutny suhlas. take chcu proste dokonalych. lenze im nejak nedochadza, ze dokonalost neexistuje a ze vztah je tak trochu o kompromise. teda podla mna je dokonalost v nedokonolasti.

karco

tak to mne sa viac pacia zeny, s ktorymi si mam co povedat a mam nieco spolocne, az potom ma zaujima krasa. to mame asi tak trochu spolocnu povahu v tomto.

john33

Myslim,ze najtazsie je to u tych zien,ktore napriek tomu,ze su citlive,velmi prijemne a aj rodinne zalozene,neustale hladaju svojich "princov na bielych konoch",a tak tych,ktori sa usiluju ziskat si ich srdce a mozu to byt fakt slusni,citlivi muzi,odmietnu,pretoze nesplnaju ich naivne predstavy o princoch.Z takych mi je fakt nanic.Mozete ponuknut vsetko,mozete sa rozplyvat v citoch,ale aj tak nebudete pre nich zaujimavi,pretoze im stale bude na vas nieco prekazat,resp.chybat,v duchu budu stale snivat o tom svojom princovi a porovnavat ho s muzom,ktory sa im nepaci ani fyzicky,aj ked povahovo aj celkom ano,ale stale to nie je ono.

karco

do obeda som behal so starou mamou po doktoroch. aj v pondelok idem. boli ju noha, ledva chodi tak ju niekto musi odviest a chodit s nou a tak trochu jej pomoct. proste, som vzorny vnucik.:)))

brunca

karco vitaj,nie zeby ma nepritahovali fyz. no neboli to taky ukazkovy krasavci,modely-kazdy chlap ma svoj sarm,takze jasne ze ma museli pritahovat. ale ked chlap neni moc krasny a zacne hovorit,ma spravne nazory,humor tak to ma skor zacne pritahovat. som to napisala dost krkolomne tak snad to pochopite.
karco a kde si bol doobeda?vies ako sme sa tu priserne s asd nudili?

karco

tak,tak presne ako pisete. ale najdu sa aj take co su pekne a v pohode.
pete: ja by som si urcite vybral citlivu a vernu.
brunca: to chces povedat, ze ta ani trochu fyzicky nepritahovali?

brunca

mozno to je u niekoho sposobene vekom,u niekoho skusenostami so vztahov, no u mna to tak bolo vzdy. asi som prilis naivna ale zalezi mi skor na dusevnej krase ako na tej fyzickej.inak fajn nazory john33

john33

Myslim,ze to zalezi aj od veku.Cim je clovek starsi a vyzretejsi,tym skor si bude vsimat na tom druhom aj take vlastnosti,ktore by si predtym nevsimol.Osobne mozem za seba povedat,ze je sice prijemne vidiet peknu zenu,to ano,ale po prvom rozhovore s nou by som vedel,ci mam chut sa s nou este niekedy stretnut alebo nie.A ked tak vidim,ako sa tie "krasky" spravaju,tak by som to druhe stretnutie uz urcite nechcel.No horsie je,ked aj ta,ktora nie je az tak pekna,sa sprava hrozne.To je uz potom tazke si vybrat.

brunca

john33 suhlasim s tvojim nazorom,ale aj vy si vyberiete radsej krasnu zenu ktora vam neskor aj tak zdrhne alebo vas podvedie. nesuhlasim s tebou s tym, ze kazda zena-ja som vynimka a mozes tomu verit aj nemusis. nikdy som nemala krasneho chlapa,vzdy som si vyberala podla toho ako sa sprava a vydis aj tak sa casom zistilo ze neni taky slusny na akeho sa hral.toto je otazka o ktorej sa da polemizovat do nekonecna aj tak neprideme na odpoved.je len jedna kazdy z nas je iny,kazdy si vybera svojho partnera podla vlastnych kriterii.

john33

Pre Peteho:Ano,je to presne tak,ako si napisal.Problem je v tom,ze kazda zena ti bude tvrdit,ze jej na vyzore muza nezalezi,hlavne,ze bude slusny,dobry a citlivy,ale napokon si aj tak vyberie podla krasneho vzhladu a to,ze moze svojim spravanim prejavovat hrubost,alebo nejake ine dost negativne vlastnosti,tak to nevadi,ved to sa casom strati,alebo ho ona uz nejako zmeni.Iluzie,iluzie,iluzie.