Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
tak karco ty kludne mozes slintat, to by mi nevadilo,nech vyzeras ako chces mas spravne nazory aj humor. takze pokojne zaslintaj..:-)
karco ta naivna a blba to koli tej mojej dokonalej predstave o chlapovi.
to ma mrzi john33 teraz sa normalne hanbim ze som zena aj sa ti normalne ospravedlnujem-niektore sme fakt bestie,tak ako vy ste niektory neskutocny magori. ale existuju aj vynimky netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca. ver tomu ze sa jej to raz na svete vrati !!!
hmm to som tak trochu nepochopil, preco naivna a blba.
nie nie ja nie som princ na bielom koni a ani by som nechcel byt. ved chyby su vraj to co robi cloveka peknym ci ako sa to hovori.
pre karco: Inak by som o tom nepisal.Mam s tym skusenost.Dost negativnu a bolestivu.Tu zenu vsak uz nechcem nikdy viac v zivote vidiet.Dufam,ze svojho "princa na bielom koni" najde a ze sa popali rovnako ako vie druhych zranovat.
to som rada karco ze nepisete o mne,ved ja som fakt ojedinely pripad v 26 rokoch a este taka naivna a blba,co??? ja si z teba nerobim srandu len sa cudujem a utvaram si pomaly o tebe obraz, este sa par krat pochval a budem si mysliet ze si normalne ten princ na bielom koni :-) toto bola sranda.
ale brunca ved mi o tebe nepiseme. a este si rob zo mna srandu:))).
no myslim, ze princ na bielom koni neexistuje. teda nie taky, ktory by splnal ich narocne kriteria. a vlastne tymto svojim snivanim o princovi si to vlastne zbytocne komplikuju a oberaju sa o skutocny plnohodnotny vztah s niekym kto by skutocne stal za to.pises akoby si mal s tym vlastnu skusenost.
chlapci sklamem vas,ja som to tak nemyslela,rozhodne nehladam dokonaleho muza,pretoze taky neexistuje takisto ako neexistuje dokonala zena.absolutna dokonalost neexistuje. neviem ci toto je princ na bielom koni- co si zenu vie vazit,vie byt k nej slusny, neudrie ju,sem tam si aj vypocuje co chce povedat :-),a vie ju milovat.toto je podla mna normalny chlap.
karco tak to si fakt vzorny vnucik kto by to do teba povedal-romantik a este aj vzorny vnucik?!
Ano,pochopia to az vtedy,ked najdu svojho princa,ktory ich napokon len vyuzije a ked si poplacu,tak si hadam aj uvedomia,ze mohli mat vo svojej blizkosti toho,kto im skutocne chcel nieco dat,byt im vernym a mal ich naozaj rad.Skoda,ze na to pridu az potom,ked je uz neskoro.Potom sa zvyknu obratit spet k tym,ktorych predtym odmietli ci zradili,ale ti uz nedokazu na to len tak zabudnut a odpustit.Ale asi to tak ma byt.Musia sa najskor popalit na vlastnej kozi,aby pochopili,ze vztahy nie su len o princoch na bielych konoch,ale aj o kompromisoch.