Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
hej karco vsak to pises o mne! to som cela ja :-) si namyslam co?!
john33-vsak som sa aj cudovala ze kedy som to napisala,nevadi aj mne sa z casu na cas zadari,no akoze tu tvoju priatelku fakt nechapem. ale su take zeny,poznam.len ma to stve,pretoze kym my zufalo cosi take hladame,oni ked to maju tak si to nevedia vazit.ale vies ako koncia taketo zeny? pri takych ozranoch z tromi deckami na krku, co ich este aj mlati.
no a teraz si ako na tom? aspon sa blyska na lepsie casi?
john33: aj mna pritahuje na zenach citlivost a inteligencia. este by tam mohla byt tolerancia, uprimnost, mozno ako taka schopnost empatie. azda aj zmysel pre rodinu a tak trochu by mohla mat nejaku predstavu o zivote. a este by mohla byt tak trochu pritazliva. no ale to som uz asi prehnal. no sak vyjadriet sa k tomu.
Ano.Ale takeho prerusovaneho.Pretoze ona odisla robit do Anglicka,takze sme sa prestali vidavat a potom to napisala len tak,akoby sa nic nestalo.A samozrejme aj to,ze ona rada skusa nieco nove,vlastne sa aj priznala k tomu,ze kym ja som na nu naivne cakal,tak ona si tam uzivala a uz ma nepotrebovala.
:)))))) do prodele. sorry brunca som sa uviedol pod tvojim menom. uz mi dnes hrabe.
brunca podla mna mas celkom normalne poziadavky.
john33: a to ti akoze povedala po 4 rokoch vztahu?
tak to je sila john33 to akoze musela byt dobra herecka a este vacsia mrcha ked sa 4 roky dokazala divat do tvojich oci a vediet ze ta nemiluje.to je fakt sila,inak to co si napisal presne chcem aj ja.az mi je to divne ze ty ako muz costi take hladas.to si ju vazne musel milovat! citim z teba velky smutok,len prosim ta nezatrpkni,nezavrhni vsetky zeny urcite existuje aj pre teba jedna taka aku hladas a dufam ze ju najdes.treba len verit a nevzdavat sa.viez je vela zien ako ja ktore hladaju-ja som uz nasla:-) - muzov ako si ty-len oni su sklamany laskou a preto sa tazko hladaju a presviedcaju aby to s nami este raz skusili.
pre brunca: TO je v poriadku.Ludia su rozni,ci su to muzi alebo zeny,vsetci vedia aj ublizovat,zranovat a tvarit sa,ze sa vlastne nic nestalo.Myslel som si o sebe,ze som slusny clovek,hladal som v zivote naozaj len taku zenu,v ktorej by som mohol najst skutocne hodnoty ako je citlivost,inteligencia,ale aj tajomnost,jedinu,zenu,ktorej by som mohol prejavit svoje city a ponuknut jej vernost na cely zivot.ALe ked som si myslel,ze som ju nasiel,a bol stastny,tak som napokon skoncil ako odkopnuty idiot,ktory bol niekomu styri roky verny,daval do toho vsetky svoje city,a napokon ta,pre ktoru som to vsetko urobil,mi oznamila,ze laska je len chemia v mozgu a ona to ku mne nikdy necitila.Proste,nebol som jej "princ na bielom koni".
vsak o tom som pisala karco,len ty si to napisal muzskym sposobom :-) ona sa raz velmi tvrdo preberie zo svojho sna a svojej idealnej predstavy.
no to vyzera na dost cerstvu skusenost, ked o tom takto pises. bud rad sa ta nechcela, myslim ze taketo zeny potom maju vo vztahu neprimerane poziadavky na partnera. preste sa nevedia zmierit s tym ze ich princ dokonaly nie je dokonaly a zrejme nie je ani princ.