Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
hej karco toto maju zeny rady teda aspon ja ked si muz pamata co zena povie, v mojom pripade pise.mas dalsi bod.
aj teba? no mna hrozne psychologia berie-vsak som sa aj sama liecila :-) neviem ci uspesne :-)))
nie vs nemam,nemala by som to hovorit ale sposob studia na SR mi nevyhovuje.tak zatial je to len take samostudium.
aj teba zaujima psychologia?
mas vysku? tak sa mi vidi, ze som tu niekde cital ze nie.
:-) ty si fakt dobry! ale no tak napis preco sklamany sa budem na vas cvicit chlapci-psychologia.
nie, ziadna depresia. skor postraumaticky stav :)))
karco :-) o starost menej? skor o sok menej :-)
tak ja neviem skus nejaku zoznamku. isto su nejake zoznamky, kde najdes inzeraty uz aj s fotkami. tak uz aj vies ako vyzera a mas o starost menej.
ale karco!nehovor tak.dalsia depresia do partie,ak si chlapci myslite ze ma zlomite tak sa mylite,ja som happy a mam tolko pozitivnej energie ze aj vas nakazim. a preco sklamany karco napis-tak vseobecne-podviedla alebo co?
john33 ja som tiez dlho nikomu neposlala fotku,ale preto ze ja som pekna(to si o sebe vobec ja nemyslim,len to vsetci hovoria tak to asi bude pravda) a nechcela som aby mi ten muz pisal preto ako vyzeram ale preto co je vo mne.
tak trosku sklamany, ale aj som asi nestretol tu pravu. a mozno je aj chyba vo mne, v mojej povahe. ale kaslem na to, proste momentalne nechcem ziadny vztah a hotovo.
pre karco:Aj ked som si dal inzerat,ziadna nebola ochotna poslat svoju fotku.Pre zenu je to zrejme neprijatelne,aby riskovala,ze ju ten,ktoremu posle svoje foto,napokon odmietne.