otazka pre muzov...

Príspevok v téme: otazka pre muzov...
brunca

Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.

karco

ano viem o co zhruba ide, ale myslim ze sudna je len psychiatria. to je trosku rozdiel. to preco taketo "uchylnosti". co tak klinicka psychologia. alebo praca v nejakej psychologickej poradni. ved sa nad tym zamysli. to co si tu furt vypisujeme, ze tu riesis resp. chces riesit niekoho trable mas v podstate poradenstvo. a mam pocit, ze ta to bavi alebo ze to rada robis.

brunca

nieze som leniva len som po skole nemala dost odvahy tam ist a vyskytli sa ja iste rodinne zalezitosti,a teraz neviem preco nejdem.no myslela som to tak ze rozne predmety,nielen psychologiu. ja chcem sudnu psychologiu-ale to sa neda robit dlho,musis mat na to silny zaludok,vydrzia to tak 2 roky robit.to je ked pomahas dostavat do basy blbeckov co tyraju deti,take cosi.

karco

aky iny smer psychologie? a to mas na kazdej vyske tak, ze musis sa ucit aj veci, ktore ta nebavia a nezaujimaju. si nejaka leniva. presne ako ja:))
nie nestudujem psychologiu. ak ta psychologia zaujima tak to by sme si mohli odporucit nejaku literaturu alebo nejaky material. no ale ja ti toho asi vela neodporucim lebo sa o nu nezaujimam moc dlho.

brunca

hej co tak zhurta! a ty ju akoze studujes na vs??? co mi nevyhovuje? ja chcem studovat trosku iny smer psychologie a venovat sa pri studiu prevazne tym predmetom ktore s tym suvisia a nie musiet mat aj take co nemam zaujem.

karco

to je blbost smikaj na vysku lebo ma naseres :))). teraz si este mlada, ked budes starsia tak to pojde tazsie do hlavy. a co ti vlastne nevyhovuje?

brunca

asi mu ide na nervy ten nas humor. dufam ze sa neurazil.pocuj asi sme tu ostali len my dvaja a este si piseme aj v dvoch temach,sranda.