Ahojte vsetci slusny muzi na fore.
Preco nechcete spravnu zenu-taku ktora je inteligentna,slusna,verna, zodpovedna,so zmyslom pre rodinu, zaroven pekna a nehlada v zivote ziadne vzrusenie ale pokojny zivot vo dvojici? Preco si neustale musite vyberat take,ktore vas len podvazdaju,klamu a nevedia vas ocenit? Preco sa bojite velkych citov a zacnete pred nimi cuvat, hoci po nich tuzite?
Bola by som rada keby mi to pomohli ozrejmit najma muzi ale ocenim akykolvek prispevok. Dakujem.
otazka pre muzov...
no jasne mozes sa pridat, ale chod mi najprv kupit nieco na jedenie lebo som hladny ako slon.:))
ano viem o co zhruba ide, ale myslim ze sudna je len psychiatria. to je trosku rozdiel. to preco taketo "uchylnosti". co tak klinicka psychologia. alebo praca v nejakej psychologickej poradni. ved sa nad tym zamysli. to co si tu furt vypisujeme, ze tu riesis resp. chces riesit niekoho trable mas v podstate poradenstvo. a mam pocit, ze ta to bavi alebo ze to rada robis.
Caute, ste tu toho napisali, ako sa mate? Nebude vam prekazat, ak by som sa pridal?
nieze som leniva len som po skole nemala dost odvahy tam ist a vyskytli sa ja iste rodinne zalezitosti,a teraz neviem preco nejdem.no myslela som to tak ze rozne predmety,nielen psychologiu. ja chcem sudnu psychologiu-ale to sa neda robit dlho,musis mat na to silny zaludok,vydrzia to tak 2 roky robit.to je ked pomahas dostavat do basy blbeckov co tyraju deti,take cosi.
a skus sa informovat o kazdej fakulte ako to tam prebieha. a ked ti to nevyhovuje u nas tak chod do ciech.
aky iny smer psychologie? a to mas na kazdej vyske tak, ze musis sa ucit aj veci, ktore ta nebavia a nezaujimaju. si nejaka leniva. presne ako ja:))
nie nestudujem psychologiu. ak ta psychologia zaujima tak to by sme si mohli odporucit nejaku literaturu alebo nejaky material. no ale ja ti toho asi vela neodporucim lebo sa o nu nezaujimam moc dlho.
hej co tak zhurta! a ty ju akoze studujes na vs??? co mi nevyhovuje? ja chcem studovat trosku iny smer psychologie a venovat sa pri studiu prevazne tym predmetom ktore s tym suvisia a nie musiet mat aj take co nemam zaujem.
to je blbost smikaj na vysku lebo ma naseres :))). teraz si este mlada, ked budes starsia tak to pojde tazsie do hlavy. a co ti vlastne nevyhovuje?
asi mu ide na nervy ten nas humor. dufam ze sa neurazil.pocuj asi sme tu ostali len my dvaja a este si piseme aj v dvoch temach,sranda.
a kde je john. asi to tu s nami vzdal.