Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

bublifuk

zacinam mat bordel v tych pojmoch slusny = chlap co sa slusne vyjadruje? a ja slusny chlap opakom chlapa bez vizie buducnosti alebo drsneho chlapa? alebo je to to iste? lebo to si nemyslim. ja si jednoducho myslim ze chlap sa musi vediet odviazat a ze zena by pre neho nemala byt absolutnou prioritov lebo taki muzi ma proste nepritahuju. podla mna je najsexi ked ma muz v zivote aj nieco ine ci uz pracu alebo konicek alebo nejaku inu vasen (samozrejme ze nie pre ine zeny)tym u mna nabera na atraktivnosti, jasne ze musi dbat aj na rodinu ale nesmie to byt prenho to jedine. asi som divha ale nechcem byt pre svojho chlapa bohyna. staci muza...

brunca

tak uz som spat,vydim ze sa to tu riadne rozbehlo.
pre slusny muz-precitaj si moje prispevky na zaciatku v tejto teme- k drsnemu vyzoru stacia strapate vlasy,mas,nie?
ale radsej by som tuto temu prebrala v sukromi ako tu,ok?

slusny_muz

jasne ze slusny muz nemusis byt hned prirovnavany k nudnemu alebo antispolocenskemu. Ved kazdy ma svoje zaluby a konicky a najlepsie je ked ich zdielaju oba partneri...
V kazdom partnerskom zvezku dojde na stereotyp, ale s tym treba ratat a preto si treba nejako zivot obohacovat...nemyslim tym neverou...:-)))

neskusena

presne - slusny - to je to prave. vraj, clovek ktory ma slusne spravanie, nam je automaticky sympaticky.. :-D na mna muzi so sposobmi zaposobia vzdy

medicka

nudy? no to veru nie, slusny chlap sa nerovna nudny chlap..samo su aj taki, ale aj slusny muz moze byt trebars motorkar a keby ste nahodou zacali namietat, tak ja takych zopar poznam... :)