Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
to je pekne ponaucenie ale zeny ktore tuzite po slusnych chlapcoch nebojite sa nudy? teda ten moj je tiez slusny a zatial sa moc nenudime ale ked si to predstavim po 20 rokoch... no nevim nevim
ale nevyriesili sme zahadu, preco si takych muzov vyberaju zeny..moja kamaratka si neustale podvedome vybera len "zlych chlapcov" a vzdy sa poriadne popali a uz sa to aj snazila zmenit, ale nevie to...mozno je to zapricinene tym, ze uz ma 1 doma, svojho otca...moze to byt 1 z faktorov ale podla mna nie rozhodujuci, lebo to by si tak vyberali vsetky zeny, ktorych otcovia su z tej kasty a nie je to tak ...
Raz som pozeral nejaky dokument prave o tom, ze ako to je s vyberom u zien. Okrem ineho robili aj test, ze zena mohla pohybom myse zo strany na stranu plynulo menit muzsku tvar zo silno muzskej, zarastenej a hranatej po neznu zo zenskymi crtami a naopak, s cielom, aby si vybrali pre seba vhodneho partnera. Prisli na to, ze zeny si v plodnych dnoch vyberali silne muzske tipy a v neplodnych zase zenskejsie.
Ja viem ze to nieje spravne, a podla mna nejde o to kto ma navrh. Ide o to aby vztah bol rovnovazny...ziadne velke rozdiely nie su dobre, to sa tyka vsetkeho /vzdelania, inteligencie, vlastnosti,../...
No a preto je vychova nesmierne dolezita a tu sa dostavame na koren vsetkeho, pretoze ak vidia deti (chlapci) ako sa otec chova ku svojej zene, ze sa hadaju, ze ju podvadza a tak...(zli chlapi)...je pravdepdoobne ze oni sa budu chovat rovnako..cest vynimkam...
Takze ponaucenie zenam...radsej poriadneho, zodpovedneho muza ako drsnaka s jeho uletmi...
ja by som nemohla mat chlapa ktory by nebol mudrejsi ako ja. ten moj je a ja som rada lebo sa mam stale od neho co ucit a obhacuje to moju osobnost aj ked niekedy to dost lezie na nervy. ja ho zas ucim spontannosti a sibnutosti aj ked neviem ci ho to zrovna obohacuje a ci sa mu to bude niekedy v zivote hodit :-) no aspon sa nenudi a celkom nam to tak funguje
pre slusny_muz:
veta, ze chlapi musia mat vo vztahu navrh co sa tyka inteligencie sa mi dost nepaci, lebo nemusia a ani nemavaju.. ale to je pohlad zo strany zeny a vy na to mate zas iny... a navyse sa to ani neda urcit, ak ten rozdiel nie je znacny... ale myslim si, ze kazdy inteligentny muz tuzi mat po svojom boku, ak to ma byt ozajstny vztah, teda nie len na 1 noc jemu primeranu inteligentnu zenu...a co sa tyka tej vychovy mas pravdu, rodinny model robi velmi vela a to co dieta vidi doma, neskor prenasa aj do svojich vztahov a svojho zivota...len nie vzdy to musi byt spravne...
chlapp, fiiiha, to som nevedela. zaumijave :-) zacnem si to na sebe viac vsimat!
Raz som pozeral nejaky dokument prave o tom, ze ako to je s vyberom u zien. Okrem ineho robili aj test, ze zena mohla pohybom myse zo strany na stranu plynulo menit muzsku tvar zo silno muzskej, zarastenej a hranatej po neznu zo zenskymi crtami a naopak, s cielom, aby si vybrali pre seba vhodneho partnera. Prisli na to, ze zeny si v plodnych dnoch vyberali silne muzske tipy a v neplodnych zase zenskejsie.
no, ja uz som sa poucila (a to bola ta spominana lepsia kombinacia drsnaka s jemnou dusou..), takze uz od takych radsej bocim. asi to fakt bude akasi podvedoma rekacia, ze nas prave takyto zaujmy. su asi vrcholom muznosti. a rovnako to plati aj naopak. podla mna ide najma o charizmu a taki muzi ju vacsinou maju, lebo su hodne sebavedomi..
a este nieco pre giv: www.woman.sk