Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
pre giv: to je nadlho ked tu budes to rozobereme....ok?
brunca, este jedna dôlezita vec, ktora mozno objasni,preco sme same. muzi sa vraj boja inteligentnych a zaroven krasnych zien. to vysvetluje vsetko.
:DDDDD
masko je super, este ryzu dorabam, ale uz sa tesim, lebo som dost hladny....
A to aku si predstavujem je na dlhsie...ked bude viac casu napisem viac...
brunca, preco si myslis ze pravy opak Teba...???
este pockam,kym slusny muz dopise svoj ideal.
brunca, keby sme to boli my, tak uz sme davno pod cepcom.
mnam, urobil si mi chute. ten porik ma zaujal. ale musim vas tu nechat osamote pri tom mesku, mam program a musim off.
vela podiskutujte a vyvodzujte riesenia.potom si precitam a mozno nieco uplatnim.
ahojte :))
jaaj to sa ho nepytaj,lebo ti napise presne nie taku ako ja. :-)))
tak zeby som sa hned na zaciatku vzdala?? lebo ja len gymnastika a cyklistika.
vazne rovnake? no, ja mam aj sestru, takze to môzes byt aj ty.kto vie, s kym si pisem takto na dialku :)) je v UK.
ten sarm...mne stacia asi oci! som zatazena na jeden typ oci, ale to nerozhoduje. aj tak moje ex lasky ich mali rôzne.
slusny muz,mesko neprihorelo?
ako si ty predstavujes tvoju buducu a pravu lasku?
vtipne,ved si daleko a neviem kym by sme tam dosli ci by este bolo. chces vydiet ako sa s giv o teba pobijeme,co? :-)))
pre giv: No ja mam tiez obavy, ze ked sem pride mino. Zas vytiahne nejake argumenty na mna...tak si baby dajte pozor na mna, lebo tie "zeny s fora" /neviem ktore, ale zevraj su/ ma uz prekukli....
Ktora si da masko na pore, cervenom vinku a navrchu zapecenou prazenicou a mozarelou??? Dam adresu....