Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
a este jedna otazka, tuto temu si otvoril preto, lebo mas pocit,ze ta zeny nechcu,lebo nie si drsnak? na mna pôsobis celkom fajn, ziaden zakomplexovany chalan, ale vyrovnany,vies,co chces, slusny :))) taky idealny...z toho,ako sa prezentujes tu, v realy,neviem...ale moz byt,ze si taky naozaj, a to musi zeny pritahovat. samozrejme,ak chces take,co potrebuju svalovca so surovym ksichtom, tak potom neviem,aka povaha to bude.
:DDD
to bolo dobre. ale to pracuju hormony.ty jednoducho nevies, ze je to pre to,ze ma plodne dni.ale sa tak spavas,mas velku chut ju mat.
vies, ta otazka, o tom, ci sebavedomu zenu muz berie ako ohrozenie,to preto, lebo mne uz par kamaratov povedalo, ze maju predo mnou velky respekt, alebo ze na mna nemaju a mam si najst seberovneho a inteligentejsieho muza...a podobne reci. mrzi ma to, lebo aj ked chcem,neviem sa zahrat na veselu a bezstarostnu dievcinu,ktora ani nevie,co chce :(((
nerada sa pretvarujem,a v tomto to neviem, aj keby som chcela.
a ty mas urcite vela moznosti najst si taku aka by sa ti pacila. a v UK...tam je dost babeniek!
Nemyslim, ak je muz dostatocne sebavedomy a inteligentny tak to nieje problem. Mna pritahuju uspesne a inteligentne zeny...to musim priznat...
Este k tym plodnym a neplodnym dnom. Ja neviem ja som to nikdy neviscitil ci mala plodne alebo neplodne. Bud ma chcela alebo nechcela...ale ako vyhovrka ze ma nechcela lebo mala neplodne dni..takto beriem...Hi
ahooj. a k akemu vysledku ste teda dospeli? to, co pisal chlapp, o tom, ze si zeny v plodnych dnoch vyberaju muznejsich muzov :)) to som citala aj ja. Bolo tam aj o tom, ze muzi to vycitia na zene, ake obdobie v mesiaci prave preziva, a ak je to prave to plodne, tak sa aj on sprava ako poriadny dobyvatel.
Citis to aj ty, slusny muz, ze sebavedoma zena dokaze u muza vyvolat pocity ohrozenia jeho autority a ulohy zivitela rodiny? toť veticka z toho odkazu, ktory tu dala bublifuk, myslim.
pre giv...vitaj v teme...trochu sa to rozdebatilo...ale co clovek to iny nazor....
to bolo citania!!hotovy roman.a ten odkaz na clanok o inteligentnych zenach bol zaujimavy...presne sa viem vzit do tych osamelych zivotov.
:)))
Pre slusneho muza.
A preco Vy chlapi sa chcete vyspat s kazdou holkou a nikdy by ste si ju pritom nevzali za zenu?
A nie vsetky zenisu take a nie vsetci muzi su taky!!!
ja tiez odchadzam a idem vzdelavat, cakaju ma 100-ky stran anatomie a 100-ky stran inych zaujimavosti, prajem krasny vecer :)
prepacte, refresh
pre medicka: som sa usmial milo, podakoval, a to bolo vsetko. Vsak som slusny muz....
Ja ich akceptujem, dokym ma nejako neobtazuju, nemam nic proti nim...