Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

giv

a este jedna otazka, tuto temu si otvoril preto, lebo mas pocit,ze ta zeny nechcu,lebo nie si drsnak? na mna pôsobis celkom fajn, ziaden zakomplexovany chalan, ale vyrovnany,vies,co chces, slusny :))) taky idealny...z toho,ako sa prezentujes tu, v realy,neviem...ale moz byt,ze si taky naozaj, a to musi zeny pritahovat. samozrejme,ak chces take,co potrebuju svalovca so surovym ksichtom, tak potom neviem,aka povaha to bude.

giv

:DDD
to bolo dobre. ale to pracuju hormony.ty jednoducho nevies, ze je to pre to,ze ma plodne dni.ale sa tak spavas,mas velku chut ju mat.
vies, ta otazka, o tom, ci sebavedomu zenu muz berie ako ohrozenie,to preto, lebo mne uz par kamaratov povedalo, ze maju predo mnou velky respekt, alebo ze na mna nemaju a mam si najst seberovneho a inteligentejsieho muza...a podobne reci. mrzi ma to, lebo aj ked chcem,neviem sa zahrat na veselu a bezstarostnu dievcinu,ktora ani nevie,co chce :(((
nerada sa pretvarujem,a v tomto to neviem, aj keby som chcela.
a ty mas urcite vela moznosti najst si taku aka by sa ti pacila. a v UK...tam je dost babeniek!

slusny_muz

Nemyslim, ak je muz dostatocne sebavedomy a inteligentny tak to nieje problem. Mna pritahuju uspesne a inteligentne zeny...to musim priznat...
Este k tym plodnym a neplodnym dnom. Ja neviem ja som to nikdy neviscitil ci mala plodne alebo neplodne. Bud ma chcela alebo nechcela...ale ako vyhovrka ze ma nechcela lebo mala neplodne dni..takto beriem...Hi

giv

ahooj. a k akemu vysledku ste teda dospeli? to, co pisal chlapp, o tom, ze si zeny v plodnych dnoch vyberaju muznejsich muzov :)) to som citala aj ja. Bolo tam aj o tom, ze muzi to vycitia na zene, ake obdobie v mesiaci prave preziva, a ak je to prave to plodne, tak sa aj on sprava ako poriadny dobyvatel.
Citis to aj ty, slusny muz, ze sebavedoma zena dokaze u muza vyvolat pocity ohrozenia jeho autority a ulohy zivitela rodiny? toť veticka z toho odkazu, ktory tu dala bublifuk, myslim.

giv

to bolo citania!!hotovy roman.a ten odkaz na clanok o inteligentnych zenach bol zaujimavy...presne sa viem vzit do tych osamelych zivotov.
:)))

majka0057

Pre slusneho muza.
A preco Vy chlapi sa chcete vyspat s kazdou holkou a nikdy by ste si ju pritom nevzali za zenu?
A nie vsetky zenisu take a nie vsetci muzi su taky!!!

medicka

ja tiez odchadzam a idem vzdelavat, cakaju ma 100-ky stran anatomie a 100-ky stran inych zaujimavosti, prajem krasny vecer :)

slusny_muz

pre medicka: som sa usmial milo, podakoval, a to bolo vsetko. Vsak som slusny muz....
Ja ich akceptujem, dokym ma nejako neobtazuju, nemam nic proti nim...