Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
pre medicka: To ze chlapi musia mat vo vztahu navrh co sa tyka inteligencie je sposobene tym, ze uz pri vychove, ma muz postavenie hlavy rodiny. Preto sa my muzi snazime o to aby sme mi boli ti co sa postaraju o rodinu, rozhodnu co je dobre pre rodinu a tak.....asi je to dost celkovo vychovou...lebo je do nas vstepovane, ze sa musime vediet postarat o rodinu....
Nie nieste blbe, prave to sa tu snazime rozobrat ze preco to tak je ze vas tak pritahuju. Ci je to dane v genoch, ako aj to ze chlapi su "dobyvatelmi"....
slusny_muz, tak potom asi preto, ze sme fakt blbe! :-))
pre slusny_muz :
ano ano ano a este k tomu charizmaticky, ambiciozny, citovo zalozeny a takto by sme mohli pokracovat...mna pritahuju tieto typy, ktore si ako 1. opisal ty a teraz ja, ale samo su aj holky, ktorym sa pacia tzv. zli chlapci... :) ale ked uz sa pytas, preco si vacsina dievcat vybera prave tych "zlych" , dobre by bolo polozit si otazku, preco si prave ti "dobri" muzi vyberaju zeny, ktore sa zaujimaju presne o ich protiklady... :)
pre giv :
joo, to co si napisala o 15:07 je fakt pravda, ale tyka sa to len muzov, ktori maju urcite komplexy zo samych seba a preto sa pri inteligentnych a navyse aj krasnych zenach citia menejcenne a radsej si najdu, poviem to trocha kruto, sprostejsie od nich... hmm zeby ego zapracovalo? ale nastastie ich nie je vela, teda aspon v mojom okoli nie.. :))
No neviem, ci to je celkom tak neskusena. Ti muzi maju nejake caro, ktore Vas stale pritahuje. Aj ked viete ze to asi nebude dobre, napriek tomu dufate, ze on bude iny...
ja si myslim, ze si takych vyberame, len pokial sa sami nepopalime a potom sa opat vratime do pokojneho normalu :-)
brunca ved dobre vies ze ja niesom drsnak a nikdy ani nebudem..ty hladas drsnaka....
pre slusny muz-lebo si mi to raz napisal.
pre giv-a ja som uz chcela napisat ok giv vyhravas lebo uz musim ist, ale len prve kolo!
sakra teraz je to nerozhodne. :-)
tak inokedy. aspon som sa trosku odreagovala a teraz uz musim za povinnostami.
ahojte.
ale inteligentna a pekna by mohla byt kazdopadne...mate radi Alicia Keys...aby som vedel aku hudbu vybrat pri obede...ja mam rad...nice music..