Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
to je sranda, tu sa zisli sami pekni ludia...je to mozne....?? a este k tomu aj volni...(prepac bublifuk ty si zadana)
ste v presile odchadzam... a co my ubohe zeny co sme nasli lasku svojho zivota??? tusim by som mala hodit taku temu...
pre medicka-dufam ze nie ak sa slusny muzi preberu...tak asi nie. :-)
Jaj no to je pravda. Mino sa zas do mna pusti...nemozem ho moc drazdit...
brunca a giv
prave som si precitala vase prvotne prispevky k tejto teme a musim povedat, ze k vam patrim aj ja a co z toho vyplyva? som nezadana... :)
raz som citala 1 clanok s nadpisom Prilis pekna na lasku a musim povedat, ze tam bolo dost pravdy, ale to samo neznamena, ze pekne holky zostanu na ocot, no este to tak.. :)
ludia mino sa uz nevrati dostal tu na frak od slusneho muza tak sa teraz lieci na psychiatrii :-)))
slusny muz to nerob lebo zas o tom budete s minom diskutovat tri dni
to su uz len take detaily na vyrobu drsnaka zo slusneho muza hlavne ze dusa a srdiecko su krasne.a tymto som to vyriesila :-)))
Ok, to mam, neholil som sa 4 dni...este nieco??
Asi sa premenujem na drsny_muz
bez strniska to nejde