Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
:-( tato tema sa nejak otocila na ine orientacie.uz to neni sranda odchadzam.papa
vsak samozrejme aj ja akceptujem a nemam nic proti, pokial v mojom pripade dotycna nezacne "rusit moje kruhy" svojim spravanim... :)
no este to tak aby si bol homosexual !!! to by bola skoda....
pre medicka: som sa usmial milo, podakoval, a to bolo vsetko. Vsak som slusny muz....
Ja ich akceptujem, dokym ma nejako neobtazuju, nemam nic proti nim...
a-ha, daco o darebakoch: lesk.zoznam.sk :-))
ludia vydeli ste film Kraska a zviera???
len kde mam zohnat to zviera??? :-)))
:) a ako si zareagoval slusny_ muz ? :) mna raz balila 40 rocna lesbicka a fakt som mala co robit, aby som sa jej zbavila.. :)
moja skusenost znie: slusny muzi su uz zenati abo minimalne zadani, podaktori su prilis hanblivi na to aby nas oslovili, ini slusni muzi si myslia, ze tak takato zena by sa s mnou urcite nezahadzovala, co je vo vacsine pripadov blbina, abo si myslia, ze sme uz urcite urcite zadane a tak sa ani neunuvaju nas oslovit a ked nas uz oslovia, tak preto aby nahlas zhodnotili face abo urcitu partiu tela...ale nie je to tak vzdy, nie vsetci su taki a preto je to strasne individualne...a co z toho vyplyva? ze cakat sa oplati a preto si raz najdeme uzasneho muza, nech si pod tym kazda predstavi co jej len vyhovuje.. :)
No ja som mal tak akurat vcera stastie na jedneho muza-homosexuala. Nacapoval mi pivo (Guines-ma velmi hustu penu)a do peny nakreslil pekny obrazok s venovanim....tak ja uz neviem...
aspon si mas z coho vybrat...
stale cakam...