Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Ja mam zachvilu 28, ale neviem, nepozeram na vek, teda idelane je do 30, ci uz ma 26, 29 to je jedno.
Ale nie vzdy vek prezdradza aj aka je...
podla man clovek by mal prejst vsetkym a potom si spravy svoj nazor a vyprofiluje si svoj typ partnera.
Mal by zazit aj smutky z rozchodov, aj radost, jednoducho vsetko aby bol v buducnosti na to pripraveny...
uf, tak to nebolo ktovie ako prijemne. a som prekvapena,ze 27...?? ale je to tak, asi nebola stastna a spokojna v tom vztahu. jednoducho ti nezostava nic ine,len si vsimat, hladat, premyslat a rozpravat sa, aby si zistil jej ciele,tuzby a tak vedel aspon trochu predvidat,co od nej môzes cakat.a co starsia zena ako si ty? tie su zvacsa rozvaznejsie a snad aj ustalenejsie a vedia uz,co chcu. hmmm??
Vzdy som mal len inteligntne, zamerne nepisem ze s VS, lebo neznamnea ze VS=inteligencia. A boli aj sympaticke.Pardon raz som mal dievca, ktore ma podvadzalo kde sa len dalo a este mi to aj hovorila...to bola celkom sranda...neskutocne sprosta zena....ale bol som mlady...skoro-slusny mladenec..Hi
slusny muz, a prevazne ake dievcata si ty vo svojom zivote stretol...teraz myslim aj kamaratky alebo spoluziacky. boli to ako tie vystavne skrine,ale hlavicka plna len plytkych a bezhodnotnych myslienok a nazorov, alebo velmi sebavedome, az to muzom nahana strach, ci tiche a nenapadne...napis mi, co sa ti zda, ake zeny prevladaju medzi nami dievcatami :))
Jednoducho treba mi najst zenu kotra ma uz jasno, nepotrebuje si nic dokazovat a ktora je pripravena na dlhorcny vztah....
Ako nie vsetky zeny boli take. Stacila jedna, ktora si povedala ze chce mat zivot vzrusijucejsi, nez mala so mnou...a to prosim skoro v 27 rokoch si povie zena. Ale chapem, ak clovek nieje stastny, treba zmenit...
no, poviem ti,ze som trochu prekvapena,ze mas take skusenosti. ale to asi len ja som taka naivna,a ostatne ta beru tak, ako pises.ale jedno je iste, existuju aj take,ktore by ta brali z celeho srdca (zamerne nepisem vsetkymi desiatimi...s takymi mas skusenosti) a boli by stastne. vid napr.brunka.myslim si, ze tie, ktore muzov nestriedali ale radsej cakaju, pre svoju narocnost a zasady, na toho zodpovedneho a spolahliveho...tie este existuju. mozno su prekrasne,atraktivne a pôsobia nedobitne a mozno aj chladne, ale to len preto,aby sa na nich nelepil kazdy povrchny,co chce len jedno.
vacsinou to plati tak,ze ich treba velmi dobijat a to vyzaduje trpezlivost :)) a mozno aj vydrz na dlhe trate :))
Somzrejme nechcem take zeny co hladaju svalovca alebo modela. Chcem len take ktore su vyrovnane, rozumne a uz nieco v zivote dokazali. Tak aby sme sa vzajomne obohatili. Nepotrebujem nejaku "vystavnu skrinu" s ktorou sa nebude dat porozpravat o vselicom..
v UK dost babeniek? Hej to je, len na co tu nieco otvarat, ked tu nebudem dlho. A hlavne bez vkusu v obliekani...Hi... To podla mna nema zmysel a ja som velmi velmi racionalny clovek a rozmyslam rozumum, co je mozno skoda, ale je to tak...
Tu temu som otvoril preto, lebo vseobecne je to problem, zeny sa stazuju, ze maju takych muzov, ze sa rodine nevenuju...tak ma zaujimalo co vy zeny na to...
Myslim, ze nieje az taky problem si najst zenu len ked clovek je narocny, tak moc spekuluje.
Mojou chybou je to ze som moc makky k zenam, dam im vsetko, robim vsetko...taky dobrak ako sa hovori..ale po case sa mozno toho nasitia, a chcu mozno nejake vzruso...tak neviem ci ich mam dobre vybit, alebo co...Hi..:-)))))))))))))))))))